Connect with us

Elektrikli Araçlar

Chery TIGGO 8 PRO Kullanıcısına Arazide Konfor, Şehir İçinde Prestij Sunuyor!

Çin’in önde gelen otomotiv üreticisi Chery, yüksek teknolojiyle ürettiği inovatif ürünleriyle hızla büyümeye devam ediyor. Mart 2023’ten bu yana Türkiye pazarında faaliyet gösteren markanın iddialı D-SUV modeli TIGGO 8 PRO, kısa sürede segmentinin açık ara lideri oldu ve orta sınıf SUV pazarının büyümesine destek sağladı. Segmentinin en iyi fiyat fayda oranını sunan modeli olan Chery TIGGO 8 PRO’yu satın alan kullanıcılar, tercih sebeplerini ve memnuniyetlerini şöyle dile getiriyor: “Farklı kentsel arazilerde sıklıkla gezinen bir mimar olarak, özellikle Türkiye’nin kendine özgü coğrafi ortamında dayanıklılığın ve performansın önemine inanıyorum. Engebeli dağ yollarından geçerken veya zorlu fırtınalarına dayanırken, TIGGO 8 PRO uyumlu karakteri ve güvenilirliği ile beklentileri aşıyor. Üstün performansından aynı derecede etkilenen ve TIGGO 8 PRO ailemize katılmayı düşünen meslektaşlarıma tavsiye ettim.”

Çin’in 21 yıldır en büyük otomotiv ihracatçısı olan Chery, yeni nesil modelleriyle satış performansını artırmaya devam ediyor. Mart 2023’te Türkiye pazarına giriş yapan Chery, iddialı SUV modelleriyle Türk tüketicisinin kısa zamanda beğenisini kazanmayı başardı. Kısa sürede 7 coğrafi bölgeye yayılmış 47 bayiden oluşan satış ve satış sonrası hizmet ağıyla Türkiye pazarına yatırım yapmaya devam eden Chery, son yıllarda gözle görülür bir gelişim sergileyen SUV pazarında öne çıkıyor.

D-SUV segmentinin açık ara lideri!

Son yılların hızlı büyüyen segmenti olan SUV pazarında artan talebi gören markalar da en yeni modellerini pazara birer birer sunuyor. Pazarda çok sayıda iddialı SUV üreticisi olsa da Chery, yaklaşık 1.5 sene gibi kısa bir sürede ulaştığı 74 bin adeti aşan satış hacmiyle öne çıkmayı başardı. Markanın premium konforu ve donanımları sunan modeli TIGGO 8 PRO, bu yıl başından bu yana ulaştığı yaklaşık 14 bin adetlik satış rakamıyla orta segment SUV (D-SUV) pazarında açık ara liderliğini sürdürüyor. Çekici tasarımı ve üstün işçiliği ile Türk kullanıcıların beğenisini kazanan Chery TIGGO 8 PRO, üstün yol tutuşu, konforlu iç tasarımı ve üst düzey performansıyla sürüş deneyimini zirveye çıkarıyor. Türkiye’de hızla daralan D-SUV segmentinin de yeniden büyümesini sağlayan TIGGO 8 PRO, Chery Türkiye’nin sosyal medya platformlarında gördüğü büyük ilgi ve ulaştığı yorum sayısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Segmentinin fiyat fayda oranı en yüksek modelini satın alan TIGGO 8 PRO kullanıcıları, araçlarını tercih etme sebeplerini şöyle anlatıyor:

Zorlu arazide de dayanıklı ve yüksek performanslı!

  • Farklı kentsel arazilerde sıklıkla gezinen bir mimar olarak, özellikle Türkiye’nin kendine özgü coğrafi ortamında dayanıklılığın ve performansın önemine inanıyorum. TIGGO 8 PRO’yu güvenimi kazanan üstün kalitesi ve istikrarlı performansı için seçtim. Engebeli dağ yollarından geçerken veya zorlu fırtınalarına dayanırken, TIGGO 8 PRO uyumlu karakteri ve güvenilirliği ile beklentileri aşıyor. Üstün performansı, karmaşık çalışma ortamlarında istikrarlı bir sürüş sağlayarak çeşitli şantiyelere güvenli ve verimli bir şekilde seyahat etmeme yardımcı oluyor. Bundan sonraki çalışmalarımda da vazgeçilmez bir partner olmaya devam edecek. Üstün performansından aynı derecede etkilenen ve TIGGO 8 PRO ailemize katılmayı düşünen meslektaşlarıma tavsiye ettim.
  • Chery TIGGO 8 PRO’yu satın almaya karar verdiğimde, önemli bir faktör 5 yıl veya 150.000 kilometrelik uzatılmış garantisiydi. Bu yaklaşım, benzer modellerin endüstri standardını aşıyor ve Chery’nin ürün kalitesine ve tüketici güvenine bağlılığını yansıtıyor. Uzun mesafeli bir yolculuk sırasında araç beklenmedik bir sorun çıkardı. Chery’nin satış sonrası hizmetleriyle iletişime geçtiğimde, hemen aksiyon alan 7/24 yol yardımının yaklaşımı ve hızı beni şaşırttı. Sorunu hızlı bir şekilde teşhis edip çözdüler ve seyahatime minimum vakit kaybı ile kaldığım yerden devam ettim. Bu deneyim, markanın satış sonrası hizmetlerindeki profesyonelliğini ve verimliliğini gösteriyor. Kapsamlı ilgileri ve destekleri Chery markasına olan güvenimi derinleştirdi.
  • Bir Chery TIGGO 8 PRO sahibi olarak, en çok gelişmiş sürüş destek sistemlerinden (ADAS) memnunum. Günlük kullanımda, özellikle adaptif hız sabitleme sistemi çok pratik ve öndeki araçtan güvenli bir mesafeyi korurken farklı yol koşullarında rahat bir sürüş yapmamı sağlıyor. Otomatik acil durum fren sistemi, çarpışmaları önlemek için acil durumlarda otomatik olarak fren uygulayarak ek güvenlik sağlıyor. Bu özellikler, TIGGO 8 PRO’ma olan güvenimi ve hayranlığımı artırıyor.

Birçok Chery kullanıcısının deneyimleri, çok sayıda Chery meraklısının düşüncelerini yansıtıyor. Türkiye SUV pazarı açısından, Chery TIGGO 8 PRO’nun yükselişi pazara sadece yeni bir canlılık katmakla kalmıyor, aynı zamanda Çinli otomotiv markalarının uluslararası rekabet gücünü de gözler önüne seriyor. Chery TIGGO 8 PRO, üstün performansı, yüksek kalitesi ve üstün satış sonrası hizmetiyle Türk tüketicilerinin güvenini ve beğenisini kazanarak pazarda saygın bir model haline geldi. TIGGO 8 PRO’nun güçlü yönlerini daha da ileriye taşıyan marka, Türkiye SUV pazarına daha fazla yenilik ve sürprizler getirmeye hazırlanıyor.

Tıkla Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blog

Scania’dan, Sürdürülebilir Üretimde Yenilikçi Adım!

Ağır vasıta üreticileri arasında dünyada bir ilki gerçekleştiren Scania, İsveç’teki ana montaj hattına “Yeniden Üretim” projesini entegre etti.

Scania, “Yeniden Üretim” projesi kapsamında yeniden kullanılabilen bileşenler ile şanzıman üretti. Yeni şanzıman, yaklaşık yüzde 50 daha az yeni malzeme ile üretilirken, yüzde 45 daha az karbon emisyonu salımı ile üretim süreci tamamlanabiliyor. Proje, aynı zamanda yeniden kullanılabilen bileşenlerin doğrudan yeni araçların üretim hatlarına entegre edilmesinin de mümkün olduğunu gösterdi.

‘Yeniden üretilen’ şanzıman, tamamen yeni parçalardan üretilen şanzımanlarla aynı adımlara, kalite ve işlev testlerine tabi tutuldu. Yeniden üretilen bu şanzıman tüm gereklilikleri karşıladı ve onaylandı. Testler sonucunda üretilen ürün Scania araçlarına takılmak için gereken kalite ve performans standartlarını karşıladığını gösterdi.

Eski parçaların yeniden kullanılarak yeni ürünler kadar iyi kalitede üretilmesini sağlayan ‘yeniden üretim’, otomotiv endüstrisi tarafından iklim hedeflerine ulaşmak ve döngüsel ekonomiye geçişi desteklemek için uygulanabilecek bir strateji olarak görülüyor. Avrupa otomotiv sektöründe ‘yeniden üretim’, mevcut üretimde sadece yedek parçada yalnızca yüzde 1,1’i ile sınırlı kalıyor.

Continue Reading

Blog

Škoda’nın Türkiye’deki En İyisi Vosmer Otomotiv Oldu!

İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına 2009 yılından bu yana en kaliteli hizmeti sunan Vosmer Otomotiv, uzman ekibiyle başarılarını devam ettiriyor. 3 farklı lokasyonda toplam 55 bin metrekarelik alanda hizmet vermeye devam eden Vosmer Otomotiv, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Škoda Auto’nun her yıl düzenlediği satış ve satış sonrası hizmetler kapsamındaki niteliksel ve niceliksel 40 farklı kriterin değerlendirilmesi sonucunda Türkiye’de 2023’ün “En İyi Yetkili Satıcı Ödülü”nün sahibi Vosmer Otomotiv oldu. Her biri konusunda uzman ve tüm eğitimlerini başarıyla tamamlamış dinamik bir ekiple çalıştıklarını söyleyen Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti, “Vosmer Otomotiv olarak ilkemiz satış ve satış sonrası hizmette mükemmellik ve koşulsuz müşteri memnuniyeti. Yaptığımız çalışmalarda doğru yolda olduğumuzun en önemli kanıtı da global anlamda Škoda’dan aldığımız bu değerli ödüldür” dedi.

 

Doğuş Otomotiv ve Yüce Auto yetkili satıcısı ve servisi olarak İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına hizmet veren Vosmer Otomotiv, alanında uzman ekibi ve yenilikçi çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Sektörde 15’inci yılını kutlayan ve İzmir’de Škoda markasının da satış ve satış sonrası hizmetlerini Alsancak ve Bornova lokasyonlarında yürüten Vosmer Otomotiv, müşteri memnuniyeti ve mükemmel hizmet geleneğiyle öne çıkmaya devam ediyor.

 

40 farklı kriter değerlendirildi!

 Škoda Auto’nun her yıl düzenlediği global “En İyi Yetkili Satıcı Ödülü”nün sonuçları açıklandı. Buna göre Satış ve Satış Sonrası Hizmetler kapsamındaki niteliksel ve niceliksel 40 farklı kriterin değerlendirilmesi sonucunda “Türkiye’de En İyi Yetkili Satıcı Ödülü”nün sahibi Vosmer Otomotiv oldu. Škoda Auto’nun 103 ülkeden, en iyi yetkili satıcılarının katılımı ile gerçekleşen etkinlikte Türkiye’den Yüce Auto-Škoda Genel Müdürü Zafer Başar ile Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti yer aldı. Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti’ye ödülü Škoda Auto Uluslararası Satışlar Sorumlusu Jan Procházka teslim etti. Her biri konusunda uzman ve tüm eğitimlerini başarıyla tamamlamış dinamik bir ekiple çalıştıklarını söyleyen Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti, “Vosmer Otomotiv olarak ilkemiz satış ve satış sonrası hizmette mükemmellik ve koşulsuz müşteri memnuniyeti. Bunu sürdürebilmek için de aralıksız olarak çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda doğru yolda olduğumuzun en önemli kanıtı da global anlamda

Škoda’dan aldığımız bu değerli ödüldür. Bu çok değerli ödülü kazanmamızda emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyor, her zaman daha iyisini yapabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Continue Reading

Araba Bakımı

Michelin’in Yeni MICHELIN Alpin 7 Serisi Kışa Damga Vuracak

Mobilite alanında öncü şirketlerden biri olan Michelin’in yeni MICHELIN Alpin 7 lastikleri, kış koşulları için artırılmış güvenlik, karlı zeminde yüzde 6 oranında artırılmış fren performansı ve yüzde 9 oranında düşürülen yuvarlama direnci ile kullanıcılarına hem kolaylık hem de enerji tasarrufu sağlıyor. Toplamda 62 ebatta piyasaya sürülen MICHELIN Alpin 7 kış serisi, benzinli, elektrikli veya hibrit farketmeksizin tüm araçlara uyum sağlıyor.

 

Mobilite alanında öncü şirketlerden biri olan Michelin’in yeni MICHELIN Alpin 7 serisi, zorlu kış koşullarını tüketiciler için hafifletirken, benzinli elektrikli ve hibrit farketmeksizin tüm araçlara uyum sağlıyor. Kış koşulları için artırılmış güvenlik, karlı zeminde yüzde 6 oranında artırılmış fren performansı (1) ve yüzde 9 oranında düşürülen yuvarlama direnci (4) sayesinde enerji tasarrufu da sağlayan MICHELIN Alpin 7 serisi Mayıs ayından itibaren Michelin yetkili satıcılarının raflarında yerini aldı.

 

MICHELIN Alpin ürün ailesinin son jenerasyonu olan MICHELIN Alpin 7, Michelin’in kış ürün ailesinin sağladığı teknik performansın devamını sağlarken, soğuk kış koşullarında ve ıslak veya karla kaplı yollarda üstün yol tutuşu ve uzun ömürlü performans sağlamaya devam ediyor.  Kış koşulları için referans olan MICHELIN Alpin ürün ailesinin ilk 6 neslinin şimdiye kadar 32 ülkede yaklaşık 13 milyon adet satışı gerçekleşti.

 

MICHELIN Alpin 7 kendini kanıtladı

 

UTAC’ın Finlandiya’nın kuzeyinde gerçekleştirdiği testler sonucunda MICHELIN Alpin 7; ıslak ve karla kaplı yol koşullarında güvenlik (5,6), karlı zeminde artırılmış performans (1,2), uzun ömür ve enerji tasarrufu (3,4) alanlarında kendini kanıtlayarak testlerden başarılı bir şekilde geçti.

 

Düşük sıcaklıklar için tasarlanmış yeni bir kauçuk karışımı ile hızlanma, frenleme ve viraj alma sırasında üstün kontrol sağlayan MICHELIN Alpin 7, yönlü sırt deseni ve sırt desenindeki ilave kanallar sayesinde ıslak ve karlı yollarda üstün yol tutuş sağlarken, karda manevra kabiliyetini de önemli ölçüde artırıyor.

 

Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Romanya, Yunanistan ve Türkiye B2C Pazarlama Direktörü Corina Chicu yaptığı açıklamada “Zorlu kış koşullarında güvenlikten ödün vermeden enerji tasarrufu sağlayan yeni MICHELIN Alpin 7, benzinli, elektrikli veya hibrit farketmeksizin tüm araçlar için birinci sınıf ürünler sunma tutkumuzun bir kanıtıdır. Zorlu kış koşullarında üstün kontrol, uzun ömür ve performansa odaklanmamız, Michelin Alpin ürün ailesini gerçek bir referans haline getirmiştir. Olağanüstü performansı bağımsız testler sonucunda da kanıtlanan MICHELIN Alpin 7’nin kış koşullarında Türk sürücülerin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayacağına hiç şüphemiz yok” dedi.

Continue Reading

En Çok Okunanlar

Copyright © 2020 Ulaşım Gündemi markası tescilli bir markadır.