Connect with us

Kampanya

Mercedes-Benz’den Eylül’e özel fırsatlar

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’den yeni otomobil alımlarında Eylül ayına özel finansal seçenekler. Mercedes-Benz Kasko’dan Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi.

Mercedes-Benz Otomobil kampanyaları

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Eylül ayına özel yeni otomobil alımlarında geçerli finansman seçeneklerini daha avantajlı olacak şekilde güncelledi.

GLC 180 modelinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde Eylül ayında kurumsal müşteriler 3.250.000 TL’ye kadar krediye 36 ay vadede %3,70 faiz fırsatı ile araçlarını alabiliyor.

E180 sedan modellerinde kurumsal müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih etmeleri halinde, Eylül ayında 4.150.000 TL’ye kadar krediye 36 ay vadede %3,75 faiz fırsatından yararlanabiliyor.

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç kampanyaları

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sunduğu esnek ödeme planı avantajı ve düşük aylık ödemelerle Vito sahibi olmak da kolaylaşıyor.

Vito, kendi sınıfına göre ilk satın alma maliyetinin düşüklüğü, sahip olduğu yüksek kalite standartları, ekonomik yakıt kullanımı, artırılan güvenlik donanımları gibi birçok farklı avantaja sahip. Farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı olan Vito sahibi olmak için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda 4×4 çekiş tipindeki araçlarda 500.000 TL kredi için 5 ay vade ve %0 faiz avantajından yararlanılabiliyor.

%3,29 faiz oranı, Vito 4×4 çekiş tipli modellerinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 1.000.000 TL kredi kullanımında ve 12 ay vadede geçerli.

Sprinter, far ve yağmur sensörü, rüzgâr savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile farklılaşıyor. Satın alımlarda Mercedes-Benz Kasko tercih edildiğinde 500.000 TL kredi için 5 ay vade ve %0 faiz avantajı sunuluyor.

%2,89 faiz oranı, Sprinter Tüm modellerinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 1.000.000 TL kredi kullanımında ve 12 ay vadede geçerli.

Mercedes-Benz Certified araçlar da çok avantajlı fiyatlarla tüm ticari işletmeleri ve ticari araç almak isteyenleri bekliyor. Mercedes-Benz Kasko’ya özel 600.000 TL kredi için, 5 ay vade ve %0 faizli kredi imkânı ile ikinci el alımlarında da fırsatlar devam ediyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in kampanyası dahilinde uygulanacak kredi tutarları sadece kurumsal müşterilere özel tanımlanıyor.

Kampanya 30.09.2024’e kadar geçerli olup Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş., piyasa koşullarına göre faiz oranlarını değiştirme hakkına sahiptir. Kredi, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş., kredi başvuru ve değerlendirme sürecinde söz ve sorumluluk sahibi değildir.

Detaylar için www.mbfh.com.tr sayfasının yanı sıra en yakın Mercedes-Benz acentesine danışılabilir.

Aynı dönem içerisinde iki kampanya aynı anda kullanılamaz. Mercedes-Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş., kampanya içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.

 

Tıkla Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blog

sigortaladım.com’dan Aracım Acil Destek Ferdi Kaza Sigortası

Dijital sigorta platformu sigortaladım.com, araç sahiplerinin kaza ve arıza durumlarında yanında olmak amacıyla Zurich Sigorta Aracım Acil Destek Ferdi Kaza Sigortası poliçesi satışına başladı. Sigorta ürünü, kaza sonucu vefat ve sürekli sakatlık gibi durumları güvenceye almanın yanı sıra çekici hizmetleriyle de araç sahiplerine hızlı çözüm sağlıyor.

sigortaladım.com, yeni sigorta ürünü Zurich Sigorta Aracım Acil Destek Ferdi Kaza Sigortası kapsamında kaza sonucu vefat ve sürekli sakatlık durumunda 15.000 TL’ye kadar teminat sağlayan poliçesini satışa sundu. Poliçe ayrıca olay başına 3.000 TL’lik çekici hizmet limitine de sahip. Sigorta, araç sahiplerine yılda 2 kaza ve 1 arıza olmak üzere toplam 3 kez çekici hizmetinden faydalanma imkanı da sunuyor.

Yol yardım ve arıza hizmetleriyle araç sahiplerine tam destek

sigortaladım.com, araç sahiplerinin zor durumda kalmamaları için yine aynı poliçe kapsamında çeşitli hizmetler de sağlıyor. Örneğin araç kazası, yangın veya anahtar kaybı gibi durumlarda sigortaladım.com anlaşmalı çekici hizmetleri aracılığıyla en yakın yetkili servise ulaşım temin ediliyor. Bu hizmet yılda iki kez ve her olay başına 3.000 TL limit ile sunulurken arıza durumlarında, aracın bulunduğu bölgede en yakın yetkili servis çekim tutarı yılda bir kez olmak üzere yine 3.000 TL’ye kadar karşılanıyor. Ticari ve profesyonel amaçla kullanılan, 3.500 kilogramlık araçlar için sunulan Aracım Acil Destek Ferdi Kaza Sigortası, 18-70 yaş arası bireyler için geçerli ve peşin veya 5 taksit imkanı ile satın alınabiliyor.

Sigorta sektöründe tarafsız ve doğru bilginin kaynağı sigortaladım.com Genel Müdür Yardımcısı Orçun Kızıltepe, “sigortaladım.com olarak müşterilerimize yalnızca sigorta satmıyor; onların hayatlarını kolaylaştıracak çözümler sunarak, zor anlarında yanlarında olmayı taahhüt ediyoruz. Sigorta sektörü, teknoloji ve dijitalleşme sayesinde büyük bir dönüşüm yaşıyor. Artık sigortalılar, poliçelerini online platformlar üzerinden kolayca satın alabiliyor, kapsamları karşılaştırılabiliyor ve yenileyebiliyor. Bu noktada biz de, sigortaladım.com olarak müşteri deneyimini iyileştirici, hızlı ve şeffaf çözümlere odaklanıyoruz” dedi.

 

 

Continue Reading

Araba Bakımı

Chery 7/24 Yol Yardımı Hizmetiyle Her Zaman Kullanıcılarının Yanı Başında!

Çin’in önde gelen otomotiv üreticilerinden Chery, yüksek müşteri memnuniyetini esas alan hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda marka, Türkiye’deki müşterileri için özel olarak tasarladığı ve ilk günden bu yana uyguladığı 5 yıl veya 150.000 kilometre garanti hizmetiyle dikkat çekiyor. Chery ayrıca ihtiyaç duyulan her yerde ve zamanda, etkili destek sağlayan 7/24 acil yol yardımı hizmetiyle de dikkat çekiyor. Marka, lastik değişiminden acil durum kilit açma hizmeti ve arıza teşhisi de dahil olmak üzere hızlı acil yol kenarı onarım hizmetleri sunarak sürücülerin yolculuklarına en az sıkıntıyla hızlı bir şekilde devam etmelerini sağlıyor.

Chery, yenilikçi ürünleri, güçlü satış sonrası hizmet ağı ve üstün hizmet anlayışıyla kendi segmentinde hızla pazar liderliğine ulaştı. İddialı modelleriyle Türkiye’deki kullanıcılara kısa sürede kendini kanıtlayan Chery, Türkiye’de her sürücünün sorunsuz bir sürüş deneyimi yaşamasını sağlamak için her şeyi kapsayan bir satış sonrası hizmet stratejisi uyguluyor.

50 noktada satış sonrası hizmeti sunuyor!

Chery, iddialı SUV modellerini, müşteri memnuniyetini daha da artırmak üzere Türkiye’deki kullanıcılar için tasarlanan 5 yıl veya 150.000 kilometre garanti hizmetiyle yollara çıkarıyor. Chery, ülke genelinde 50 farklı noktada bulunan yetkili servis merkezleri ile müşterilerin hızlı ve verimli hizmet almasını sağlıyor. İyi eğitimli uzman ekipleri sayesinde müşterilerin araçlarının bakım ve onarımını en yüksek standartlarda gerçekleştiren marka, böylece ürün kalitesine olan güvenini ortaya koyarken aynı zamanda müşteri gereksinimlerini derinlemesine anladığını gösteriyor. Müşteri odaklı hizmetin öneminin farkında olan Chery, Türkiye’de 7/24 acil yol yardımı hizmetiyle de dikkat çekiyor. Müşteriler, acil durumlarda 7/24 yol yardım hattı ile iletişime geçebiliyor. Durum değerlendirmesi sonrası derhal ücretsiz yol yardımı hizmeti sunuluyor. Marka, lastik değişimi, acil durum kilit açma ve arıza teşhisi de dahil olmak üzere acil yol kenarı onarım hizmetleri de sunarak, sürücülerin en az zaman kaybı ile hızlı bir şekilde yola dönmelerini sağlıyor. Chery, kazalar, lastik patlaması veya yakıtın bitmesi gibi daha ciddi sorunlar için çekme hizmeti sağlıyor. Müşterilerin yedek lastiği olmadığı veya birden fazla lastik değişimine ihtiyaç duyması durumunda Chery, aracı en yakın yetkili servis merkezine taşıyor ve gerekli onarımları sağlıyor. Onarım süresi 24 saati aşarsa ve onarım hizmeti müşterinin ikamet ettiği şehir dışında gerçekleştirilirse, müşteri birkaç seçenek arasından seçim yapabiliyor. Markanın sunduğu seçenekler arasında kullanıcı ve bir refakatçi için bir gecelik ücretsiz konaklama, onarım süresinin 48 saati aşması halinde seyahat masraflarının karşılandığı gidiş-dönüş yolculuk desteği ve aracın 24 saatten fazla servis dışı kalması halinde araç kiralama hizmeti de bulunuyor.

Başarı müşteri memnuniyetinden geçiyor!

Chery’nin olağanüstü ürünler ve hizmetler sunma konusundaki motivasyonu her geçen gün daha da artıyor. Bu kapsamda marka, JD Power 2023 Çin İlk Kalite Araştırması SM’de (IQS) Çin’deki bağımsız markalar arasında ilk sırada yer aldı. Bu başarı, Chery’nin mükemmellik arayışını teyit ederken müşterilerine olan bağlılığının altını çiziyor. Chery, kaliteyi şirketin yaşam çizgisi olarak görüyor, gelişmiş sürüş deneyimleri ve ürün yaşam döngüsü boyunca kapsamlı kalite yönetimi yoluyla ürün kalitesini sürekli olarak iyileştiriyor ve kullanıcılarının güvenini kazanıyor. Başarısının temelinde müşteri memnuniyetinin yattığını iyi bilen Chery, satış sonrası hizmet sistemini optimize etmeye, müşteri geri bildirimlerini dinlemeye, hizmet kalitesini ve verimliliğini artırmaya devam ederek her müşterinin daha uygun, verimli ve özenli bir satış sonrası hizmet deneyiminden yararlanmasını sağlayacak.

Continue Reading

Blog

Nissan Türkiye satış kampanyalarına devam ediyor!

Nissan Türkiye gelişmiş güvenlik teknolojilerini (GSR2) içeren yeni modelleri ile cazip fiyat avantajları sunuyor.

 

Yeni Nissan Qashqai’de nakit alım desteği ve sıfır faiz avantajı

C-SUV segmentinin yaratıcısı Nissan Qashqai’nin eylül ayı kampanyasında farklı donanım seviyelerine göre nakit alım desteği ve sıfır faiz avantajı sunuluyor.

Yeni Nissan Qashqai’nin hafif hibrit modellerinde;

4×2 Skypack donanım seviyesinde 200.000TL nakit alım desteği ve 120.000TL’ye 12 ay yüzde 0 faiz, 4×2 Platinum donanım seviyesinde ise 200.000TL nakit alım desteği,

4×4 Skypack, 4×4 Platinum, Designpack, N-Design, Platinum Premium donanım seviyelerinde ise 100.000TL nakit alım desteği anahtar teslim fiyatı üzerinden sağlanıyor.

Dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan benzersiz bir elektrikli sürüş deneyimi ile 1018 km’ye kadar menzil sunan e-POWER Qashqai modellerinde geçerli olan kampanya kapsamında ise 100.000 TL nakit alım desteği sunuluyor.

 

Yeni Nissan Juke’ta nakit alım desteği ve sıfır faizli kredi kampanyası bir arada

Şehir hayatının dikkat çeken oyuncusu Nissan Juke ikonik sarı rengi ile geri döndü. Türkiye lansmanı haziran ayında gerçekleşen aracın konforu ve teknolojiyi ön planda tutan yeni iç tasarımı dikkat çekiyor. Yepyeni bir donanım paketi olan N-Sport’ta aracın dikkat çekici tasarımında çarpıcı detaylar yer alıyor. Güvenlik regülasyonları (GSR2) ile zorunlu kılınan güvenlik sistemleri ise standart olarak sunuluyor.

Yeni Nissan Juke’un eylül ayına özel kampanyasında, tüm donanım seviyelerinde 100.000 TL nakit alım desteği ve 300.000 TL’ye 12 ay yüzde sıfır faizli kredi imkânı bulunuyor.

 

Gelişmiş sürüş destek teknolojileri (GSR2)artık yeni Nissan modellerinde standart

Nissan Türkiye, Genel Güvenlik Yönetmeliği (GSR2)’nin zorunlu kıldığı standart olan gelişmiş güvenlik teknolojilerini müşterileri ile buluşturuyor. Bu yeni güvenlik teknolojilerini tüm yeni araç modellerine entegre eden Nissan Türkiye, ek olarak mevcut modellerinin güvenlik özelliklerini de sürekli olarak güncelliyor.

Nissan global stratejisinin bir parçası olarak müşterilerine daha güvenli, daha sürdürülebilir bir sürüş deneyimi sunma taahhüdünü de net bir şekilde pekiştiriyor. Bu yatırımlar ile Nissan sadece bir otomobil üreticisi olmanın ötesinde, güvenlik lideri olarak da öne çıkıyor.

 

Continue Reading

En Çok Okunanlar

Copyright © 2020 Ulaşım Gündemi markası tescilli bir markadır.