Connect with us

Araba Bakımı

40. yılını kutlayan İnci Akü, bir kez daha Türkiye’nin en değerli akü markası seçildi

İnci GS Yuasa’nın öncü markası İnci Akü, Uluslararası marka değerleme şirketi Brand Finance tarafından her yıl gerçekleştirilen “Türkiye 125 – Türkiye’nin En Değerli Markaları’’ çalışmasında bir kez daha Türkiye’nin en değerli akü markası unvanını almaya hak kazandı.

Bu sene 40. yıl dönümünü kutlayan Dünyanın enerji uzmanı İnci Akü, uluslararası bağımsız marka değerleme şirketi Brand Finance’in Türkiye’nin en değerli ve en güçlü markalarını listelediği “Türkiye 125 – Türkiye’nin En Değerli Markaları’’ bu yıl da ilk 125 listesinde yerini alarak üst üste 5 yıldır “Türkiye’nin en değerli akü markası” olma unvanını sürdürüyor. Listedeki tek akü markası olan İnci Akü, tüketici odaklı yaklaşımı ile geliştirdiği yeni teknolojiler, ürünler ve hizmetlerle sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.

Başarılarımızın dünya çapında prestijli kurumlar tarafından takdir görmesi bizleri gururlandırıyor”

Brand Finance gibi uluslararası çapta saygın bir kurum tarafından gerçekleştirilen araştırmada bir kez daha bu önemli listeye girdikleri için gurur duyduklarını aktaran İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici, “40. yılını kutlayan ve bu topraklardan dünyaya açılan İnci Akü markamız ile 6 kıtada 80’i aşkın ülkede milyonlarca aracın kalbinde yer alırken, başarılarımızın dünya çapında prestijli kurumlar tarafından takdir edilmesi bizleri gururlandırıyor. Müşterilerimize sunduğumuz en ileri teknolojiye sahip, her beklentiye uygun geniş ürün gamımız ve inovatif hizmetlerimiz ile kullanıcıların enerji ihtiyaçlarına en doğru çözümleri sağlıyoruz. Manisa’daki fabrikalarımızda yaptığımız Ar-Ge ve teknoloji yatırımları ile akü sektöründe dünya çapında bir oyuncu olarak marka gücümüzü arttırıyoruz. Pazarlama stratejilerimiz ve kuvvetli marka iletişimimiz ile pazardaki öncü konumumuzu ve dünyanın enerji uzmanı marka konumlandırmamızı her geçen yıl kuvvetlendiriyor, geliştirdiğimiz hizmetlerle tüketici odaklı ve inovatif çözümler üretiyoruz. Tüketicilerimize dokunabildiğimiz her iletişim kanalını değerlendirerek, sadece bugünkü değil gelecekteki ihtiyaçlarını da öngörerek yenilikçi ve teknolojik ürünlerimizi, hizmetlerimizi geliştiriyor ve onlarla buluşturuyoruz. Bu başarıda emeği geçen başta çalışma arkadaşlarımız, bayilerimiz, müşterilerimiz ve medya iş ortaklarımız olmak üzere herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.

Manisa’daki fabrikalarında büyüyen üretim hacmiyle bugün, yıllık 7 milyon adetlik otomotiv aküsü ve 750 bin adetlik endüstriyel akü hücresi üretim kapasitesine sahip İnci GS Yuasa, otomotiv yenileme pazarındaki gücünün (AFM) yanı sıra dünyanın önde gelen otomotiv markalarına orijinal ekipman (OE) tercihi olarak hizmet vermeye devam ediyor.

 

Tıkla Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Araba Bakımı

ARACINIZ TATİL YOLUNA HAZIR MI?

Yaz tatiline çıkmadan iç ve dış araç temizliği yapmak, keyifli bir yolculuk sağlarken sürüş konforunuzu da artırıyor.

Yıllık izinlerin alınmasıyla uzun tatil yolculukları başlıyor. Uzun yola çıkmadan önce detaylı bir araç temizliği yapmak, seyahatinizi daha keyifli ve konforlu hale getirirken, sürüş güvenliğinizi de artırıyor.

Expert by Fakir’in oto temizlik ve bakım ürünleri uzun yola çıkmadan önce aracınız için profesyonel çözümler sunuyor. Ürün ailesinde tüm ihtiyaçlara yönelik; araç içi temizleyici, torpido temizleyici, lastik temizleyici parlatıcı, jant temizleyici, buğu önleyici, yağmur kaydırıcı, buz çözücü, radyatör antifrizi, cilalı oto şampuanı bulunuyor.

Uzun Yolda Enerjinizi Yükseltin

Yolculuğa çıkmadan önce aracın detaylı iç temizliğini yapmak önemli bir konu. İçi temiz bir araç, hem psikolojiyi hem de sürüş konforuna iyi geliyor. Expert by Fakir Araç İçi Temizleyici kumaş, deri döşemeler, halılar ve plastik akşamlardaki inatçı kir ve lekeleri derinlemesine temizliyor. Güçlü ve etkili içeriğe sahip ürün otomobil içerisinde kullanımın yanı sıra ev, ofis kullanımları için de uygun. Ayrıca araç içi temizleyici, araç içerisinde oluşabilecek kötü kokuları da önlüyor.

Çabuk Kirlenmelere Karşı Tedbirinizi Alın

Tatil dönemlerinde, araç kullanımı epey artıyor. Bu da aracın fazla performans göstermesinin yanında çabuk kirlenmesini de sağlıyor. Araç torpidolarının temizliği de hem görüntü hem de hijyen için önemli. Yüksek performanslı ve özel formüllü Expert by Fakir Torpido Temizleyici, aracın torpidosunu güneşten koruyor, çatlamasını engelliyor. Torpidoya yeni ve parlak görünüm kazandıran ürün, anti statik formülü sayesinde uygulanan yüzeyde tozlanmayı da geciktiriyor.

Şık ve Temiz Bir Araç ile Dikkat Çekin

Aracınızın dış temizliği de iç temizliği kadar önemlidir. Yola çıkmadan önce detaylı bir dış yıkama ile aracınızı tertemiz hale getirmek mümkün. Expert by Fakir Cilalı Oto Şampuanı Saruhan Kimya Ar-Ge ekibi tarafından araçların özel yüzeylerine uygun içerikle geliştirildi. Ürün, derinlemesine temizlik sağlarken, araçların boya ve kaplaması üzerinde herhangi bir iz, leke, çizik oluşturmuyor. Düzenli bakım ve temizlik ile araçların boyası uzun ömürlü hale gelirken, parlaklığı da uzun vadede korunuyor.

Continue Reading

Araba Bakımı

Chery Satış Sonrası Hizmetteki Üst Düzey Kalitesini Sürekli Artırmaya Devam Ediyor!

Çin’in önde gelen otomotiv üreticisi Chery, yüksek teknolojiyle ürettiği inovatif ürünleriyle hızla büyümeye devam ediyor. Mart 2023’ten bu yana Türkiye pazarında faaliyet gösteren Chery, müşterilerine özen ve saygısını gösteren profesyonel, rahat ve verimli bir hizmet anlayışıyla hizmet veriyor. Marka, müşterileri aktif olarak dinlemek, uygun randevu hizmetleri sunmak, profesyonel ve sıcak karşılamak, hizmet verimliliğini ve kalitesini her zaman iyileştirmek üzere müşteri ilişkilerini sürekli geliştirme ilkesine bağlı kalıyor. Chery ayrıca, araç sahiplerinin olası bir sorununu çözmek üzere ücretsiz otomobil ve 7/24 yol yardımı sunarak sorunsuz bir yolculuk ve deneyim sağlıyor.

Chery, iddialı SUV modelleriyle satış performansını artırmaya devam ediyor. Türk tüketicisinin kısa zamanda en fazla tercih ettiği markalardan biri haline gelen Chery, kullanıcılarının sadece satış sırasında değil satış sonrası hizmetler kapsamında da memnuniyetini üst seviyeye çıkaracak hamlelerini sürdürüyor.

Temelde güçlü müşteri ilişkileri yatıyor!

Günümüzün hızla gelişen ekonomi ortamında benzeri görülmemiş dönüşümler ve iyileştirmeler yaşayan otomotiv endüstrisi, yaşam standartlarının yükselmesi ve tüketim alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte otomobil satın alma sürecini de değiştiriyor. Bu kapsamda satın alma süreci, basit bir işlem olmanın ötesine geçip bir yaşam tarzı ve hizmet deneyimi seçimine dönüşmüş durumda. Günümüzde modern tüketiciler, aracın yaşam döngüsü boyunca satış sonrası hizmet kalitesine de öncelik vermeye başladı. Bu tüketici eğilimi, özellikle tüketiciler için çok önemli bir faktör haline gelen satış sonrası hizmetlerde, ürüne dayalı rekabetten entegre hizmet mükemmelliğine geçişi ifade ediyor. Türkiye’de üstün satış sonrası hizmet sistemiyle otomotiv pazarında yüksek bir çıta belirleyen Chery, her bir araç kullanıcısının her etkileşimde markanın özenini ve saygısını hissetmesini sağlamak için rahat ve etkili bir hizmet deneyimi sunuyor. Chery’nin satış sonrası hizmetinin temeli, güçlü müşteri ilişkilerine dayanıyor. Chery, müşteri ihtiyaçlarını aktif olarak dinleyerek ve araç kullanım koşullarını anlayarak müşterileriyle yakın bağlar kuruyor. Etkin randevu sistemi, müşterilerin araç bakım veya onarımlarını önceden planlamasını sağlayarak gereksiz bekleme sürelerini önlüyor ve hizmet verimliliğini artırıyor. Servis noktasına vardığında, profesyonel karşılama personeli müşteriyi sıcak bir şekilde karşılıyor, kaydını hızla tamamlıyor ve servis hizmetine sorunsuz bir başlangıç yapmasını sağlıyor.

İyice denetlenmeyen araç teslim edilmiyor!

Bakım sırasında profesyonel ve alanında uzman Chery ekipleri, sorunları hızlı bir şekilde belirlemek ve ele almak için kapsamlı denetimler gerçekleştiriyor. Sorunlar ve gerekli parçalar belirlendikten sonra, parçaların hızlı tedariki onarımların zamanında başlamasını sağlıyor. Chery’nin teknik ekibi, gelişmiş ekipman ve üst düzey tekniklerle sorunları verimli bir şekilde çözüyor ve araçları en iyi kondisyona getiriyor. Titiz kalite kontrol süreci sadece iyice denetlenmiş araçların teslimat aşamasına geçmesini sağlıyor. Ödeme aşamasındaki şeffaf maliyet açıklamaları herhangi bir yanlış anlaşılmanın önüne geçiyor. Chery’nin servis merkezleri, müşteriler için rahat bir ortam sağlayan iyi organize edilmiş bekleme, onarım ve teslimat alanlarına sahip. Marka, müşterilerin günlük işlerini aksatmamak adına uzun süreli onarımlarda ücretsiz ikame araç da sağlıyor. Ayrıca Chery 7/24 yol yardımı hizmetiyle her türlü acil duruma müdahale etmeye hazır olup böylece müşterinin her an içinin rahat olmasını sağlıyor. Bu 24 saat hizmet taahhüdü, markanın her bir araç sahibinin güvenliği ve rahatlığı için duyduğu endişeyi yansıtıyor. Kapsamlı iş takibi süreçleri, Chery’nin müşteri geri bildirimlerini derhal toplamasına ve müşteri beklentilerini aşmak için hizmet süreçlerini sürekli olarak iyileştirmesine olanak tanıyor.

Chery’nin Türkiye pazarına yönelik satış sonrası hizmetlerdeki temel rekabet üstünlüğü, sadece kapsamlı garantiler, etkili destek ve özenli ikame araç hizmetlerinde değil, aynı zamanda müşteri deneyimine odaklanarak her yönüyle hizmetlerini sürekli olarak iyileştirmesinde yatıyor. Bu hizmet felsefesinin, Chery’nin Türkiye’deki üst düzey marka konumlandırmasıyla da uyumlu olması ön plana çıkıyor. Kaliteli ürünler ve mükemmel hizmetin birleşimi Chery’ye benzersiz bir avantaj sağlıyor ve her müşteriye gelişmiş bir deneyim sunuyor. Söz konusu müşteri odaklı yaklaşım, Chery’yi Türkiye’nin rekabetçi bir pazar ortamında öne çıkmasını sağlıyor ve tüketici gözünde bilinirlik ve güven duygusu oluşturuyor.

Continue Reading

Araba Bakımı

Hyundai, “İnsanlık için İlerleme” Vizyonu Doğrultusunda Çabalarını Artırmaya Devam Ediyor

Hyundai, “İnsanlık için İlerleme” vizyonu doğrultusunda çabalarını artırmaya devam ediyor. Otomobillerinde ve üretim süreçlerinde yeşil teknolojiyi benimseyen Hyundai, bu tutumu reklam kampanyalarında da göstermeyi hedefliyor. Adform, Scope3 tarafından desteklenen Karbon Azaltma Özelliği ile Hyundai Türkiye’nin reklam kampanyalarındaki karbon emisyonlarını azaltırken performanstan ödün vermiyor.

 

Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden Hyundai, “İnsanlık için İlerleme” vizyonu doğrultusunda sürdürülebilirlik çabalarını güçlendirmeye devam ediyor. Bu vizyon, ‘herkes için erişilebilir evrensel mobiliteyi teşvik etmek’ ve ‘karbon emisyonsuz bir toplum oluşturmayı desteklemek’ olmak üzere iki hedefe dayanıyor. Bu doğrultuda Hyundai, hidrojen ve elektrik teknolojilerini geliştirip yenilenebilir enerji kaynaklarına geçerek 2045 yılında karbon nötr olmayı hedefliyor. Ayrıca, iş süreçlerinde karbon emisyonlarını azaltmak öncelikli hedefleri arasında yer alıyor.

Hyundai’nin sürdürülebilirlik ilkelerini destekleyen Adform, bu yıl Bilim Temelli Hedefler Girişimi’nin (SBTi) yakın dönem emisyon azaltma hedefine uyum sağlayan dünyanın ilk global DSP’si oldu. Ayrıca, reklam teknolojilerinde karbon emisyonlarını azaltma çabalarına odaklanan Adform, Scope3 ile entegre edilen ilk global DSP olarak öne çıkıyor. Hyundai, reklam kampanyalarının karbon emisyonlarını doğrudan izleyip optimize etmek için Adform’un Scope3 destekli Karbon Azaltma Özelliği’nden yararlanıyor.

 

Hyundai Türkiye, reklam kampanyalarının karbon ayak izini Adform ile optimize ediyor

Yakın zamanda yapılan araştırmalar, dünya genelindeki toplam karbon emisyonlarının yüzde 3,5’inden küresel internetin sorumlu olduğunu ortaya koyuyor; bu sivil havacılıktan daha fazla bir miktara tekabül ediyor**. Hyundai’nin 2045 yılına kadar karbon nötr olma hedefi, yeni enerji türlerine, uzun menzilli elektrikli araçların geliştirilmesine, gelişmiş robot teknolojilerine, sıfır emisyon hava yolculuğuna ve karbon ayak izi optimize edilmiş reklam kampanyalarına yatırım yapmayı içeriyor.

Havas ile yürüttüğü yeni kampanyasında Hyundai, vizyonuna ve yeni teknolojilerine yer vermeyi amaçladı. Karbon nötr olma hedefi doğrultusunda, reklam kampanyasının da karbon açısından verimli olmasına odaklanan marka, Adform’un Scope3 destekli Karbon Azaltma Özelliği’nden destek almaya karar verdi.

Adform FLOW kullanıcı arayüzünde yer alan Adform’un Karbon Azaltma Özelliği, reklamverenleri ve tedarik zincirlerini karbon ayak izlerine göre otomatik olarak puanlayarak en yüksek puan alanları kampanyadan çıkarıyor. Kampanyanın başlangıcında, Karbon Azaltma Özelliği’nin* etkisini ölçmek için A/B testi yapıldı. Özelliğin etkin olduğu kampanya, daha iyi tıklama oranı, daha iyi görüntülenme ve daha düşük karbon ayak izi sağladı.

Scope3 ile desteklenen kampanya sonunda Hyundai Türkiye; Türkiye ortalamasına*** göre yüzde 56 daha düşük karbon emisyonu, karbon emisyonu azaltma özelliği etkin olmayan kampanyalara kıyasla yüzde 32 daha düşük karbon emisyonu, karbon emisyonu azaltma özelliği etkin olmayan kampanyalara kıyasla yüzde 7 daha yüksek tıklama oranı elde etti.

Ekrem Ekicigil: “İş sonuçlarını iyileştirirken sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlıyoruz.”

Adform Account Director Ekrem Ekicigil, “Adform olarak, Scope3 destekli Karbon Azaltma Özelliği’miz ile reklam kampanyalarını sadece etkili kılmakla kalmıyor, aynı zamanda karbon ayak izini de minimalize ediyoruz. Böylece, iş sonuçlarını iyileştirirken aynı zamanda sürdürülebilir bir geleceğe gerçek anlamda katkı sağlıyoruz. Hyundai’nin ‘İnsanlık için İlerleme’ vizyonuyla paralel olarak, Adform olarak biz de reklam teknolojilerimizi sürdürülebilir bir gelecek vizyonu doğrultusunda şekillendiriyoruz. Scope3 destekli Karbon Azaltma Özelliği’miz, teknolojinin potansiyelini sosyal sorumlulukla birleştirerek nasıl harikalar yaratabileceğimizin somut bir örneği” dedi.

Continue Reading
Reklam
Reklam
Reklam

En Çok Okunanlar

Copyright © 2020 Ulaşım Gündemi markası tescilli bir markadır.