Connect with us

Blog

Actros L Edition 3 İlk Kez Türkiye Yollarında

“Dahası yok” mottosuyla Daimler Truck bünyesinde yalnızca 400 adet üretilen ve Türkiye’de de sınırlı sayıda satışa sunulan Actros L Edition 3, Mercedes-Benz Türk ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte tanıtılırken aynı zamanda yola çıkmak üzere sahipleriyle buluştu. 

“Dahası yok” mottosuyla sınırlı sayıda üretilen tasarım ve konforun benzersiz boyutu Actros L Edition 3, 18 Ocak’ta Mercedes-Benz Türk’te gerçekleşen etkinlikte tanıtıldı. Ürünün özelliklerinin detaylı anlatıldığı etkinlikte, aynı zamanda Actros L Edition 3 sahipleriyle buluştu.

Tüm dünyada yalnızca 400 adet üretilen ve 30’dan fazla kişiselleştirilmiş iç ve dış tasarım özelliğine sahip Actros L Edition 3, daha da konforlu, şık ve güçlü hale geldi. Yolların kahramanları kamyon şoförlerini merkezine alan ve sürücülere olağanüstü bir sürüş deneyimi sunan Edition 3  modeli   benzersiz karakteriyle kendine hayran bırakıyor. 625 HP’lık motor gücü ve PowerShift Advanced şanzımanı sayesinde sürücüleri üstün performansla tanıştıran Edition 3,  metalik mat çelik grisi rengi ve diğer renk detaylarına sahip tasarımıyla dikkat çekiyor. Konforun benzersiz boyutu olan model, açık badem-bej renk napa deri kaplamalı, üzerinde siyah dekoratif dikişler bulunan gösterge paneli,  ısıtmalı ve soğutmalı deri sürücü koltuğu,  deri kaplamalı ve dikiş detaylı açık badem-bej renkli Solostar konseptli muavin koltuğu, 900 mm ekstra geniş ranza yatak sayesinde konforu ve rahatlığı en üst seviyeye çıkarıyor.  3000 Nm azami torka sahip Edition 3, güvenlik açısından da Aktif Fren Asistanı 5 (ABA5), Şerit Takip Asistanı (LDWS), Stabilite Kontrol Asistanı (ESP), Yorgunluk Algılama Asistanı ile Aktif Sürüş Asistanı 2 ve Aktif Yan Görüş Asistanı gibi özelliklerle donatıldı.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, “Teknolojinin gücünden de yararlanarak yeni nesil kamyon üretmek ve müşterilerimizi en son teknolojili araçlarla buluşturarak onlara olağanüstü bir sürüş deneyimi sunmak için çok çalışıyoruz. Türkiye’de  pazara sunduğumuz 5 farklı Actros çekici modelimize  ilave olarak gelen yoğun talepler doğrultusunda; dünyada yalnızca 400 adet üretilen Edition 3 modelimizi de Türkiye’de çok sınırlı sayıda müşterilerimizin beğenisine sunduk. Bu koleksiyon modelimizin Türkiye’de müşterilerimize benzersiz bir deneyim sunacağına inancımız tam. Teknoloji, güvenlik ve konfor konularındaki öncülüğümüzü sürdürmeye kararlıyız. Actros L serisinin Edition 3 modeli de bu taahhüdümüzün bir ifadesi olarak karşınızda. Bugün bu özel aracı sahiplerine teslim edecek olmamız da günü bizim için ayrıca anlamlı kılıyor. Tasarım & konforun benzersiz boyutunu deneyimlemek üzere satın alım tercihlerini bizden yana kullanan müşterilerimize bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Yeni aracımızın hem müşterilerimize hem de sektörümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Türkiye’de sınırlı sayıda satışa sunulan Actros L Edition 3 sahipleriyle buluştu

Çok geniş bir yelpazede hizmet verebilen Edition 3; 15,6 litre hacme sahip en son teknolojiyle geliştirilen OM 473 motoruyla sunulan 625 HP’lık motor gücü, PowerShift Advanced ile artırılan vites değiştirme performansı sayesinde tüm sürücüler için etkileyici bir performans ve sürüş keyfi sunuyor. Etkinlikte Actros L 1863 LS Edition 3 araçlar, benzersiz sürüş deneyimi ve sınırlı sayıda üretilmiş olan koleksiyon bir çekiciye sahibi olmak isteyen 12 farklı firmaya teslim edildi.

Tıkla Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blog

TÜRKİYE’NİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN B-SUV MODELİ: DACIA SANDERO STEPWAY!

  • Dacia Sandero Stepway, Ağustos ayında toplam 1.347 satış adedine ulaşarak Türkiye’nin en çok tercih edilen B-SUV modeli oldu.
  • Dacia aynı zamanda Sandero modeli ile de Avrupa’nın en çok perakende otomobil modeli satan markası olmayı başardı.

 

Ülkemizde B-SUV segmentinin en önemli oyuncularından biri olan Dacia Sandero Stepway, Ağustos ayında ulaştığı 1.347 adetlik satış başarısı ile Türkiye’nin en çok tercih edilen B-SUV modeli oldu. 2023 yılında toplamda 10.621 adet satış gerçekleştiren Dacia Sandero Stepway, 2024 yılı Ağustos sonu itibarıyla gerçekleştirmiş olduğu 7.885 adet satış ile B-SUV segmentinde ise en çok tercih edilen 3. model olma başarısını gösterdi.

Dacia Sandero, 2024 yılının ilk yarısında dünya çapında 164.789 adetlik satış başarısı göstererek geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını %18,5 arttırdı ve Avrupa’nın en çok satan perakende otomobil modeli oldu.

Bu başarı 2017’den beri perakende satışlarda elinde tuttuğu bir unvan olsa da 2024’ün ilk yarısına ait rakamlar, uygun fiyatlı süper mininin artık listelerin başında yer aldığını ve konumunu daha da güçlendirdiğini gösteriyor.

Geçen yılın ilk yarısındaki etkileyici performansına göre %18,5’lik bir artış sağlaması, Dacia Sandero’ya olan talebin ve güvenin her zamankinden daha güçlü olduğunu gösteriyor.

2008’de tanıtıldığı ilk günden bu yana, dünya genelinde 3,1 milyondan fazla Sandero satıldı ve bu başarı, Dacia’nın müşterilerinin gerçekten ihtiyacı olan tüm temel özelliklerin; modern, sağlam ve uygun fiyatlı bir paket ile sunulması formülünün giderek artan sayıda müşteri tarafından beğenilmeye devam ettiğini kanıtlıyor.

 

 

 

Continue Reading

Blog

Stellantis’ten Cazip Fiyatlarla Motor Yağı Değişim Kampanyası!

Kaliteli hizmet ve avantajlı fiyat politikasını tüm yetkili servis noktalarında sunarak rakiplerinden ayrılan Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, doğru motor yağı seçimi ve motor yağı değişiminin önemine dikkat çekmek için Peugeot, Citroën ve Opel markalı binek otomobillerde 3.749 TL’lik fiyatlarla avantajlı motor yağı değişim kampanyasını duyurdu. Ay boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, Stellantis Türkiye markalarından Peugeot, Citroën ve Opel yetkili servislerinde tüm 5 yaş üzeri binek araç modellerine avantajlı motor yağı değişim kampanyası sunuluyor.

Yetkili servis noktalarında sunduğu en iyi hizmet ve avantajlı fiyat politikasıyla rakiplerinden ayrılan Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, motor yağı kampanyasını 5 yaş üzeri tüm Peugeot, Citroën ve Opel kullanıcılarına sunmaya başladı. Aracının modeline uygun, doğru performans ve onaylara sahip motor yağı değişimini yetkili servis güvencesi ile uygun fiyata yaptırmak isteyenlere aracın modeline uyumlu Eurorepar markalı motor yağı, yağ filtresi, ve karter tapa pulundan oluşan yağ değişim paketi, Peugeot, Citroën ve Opel markalı binek otomobillerde 3.749 TL’lik fiyatlarla sunuluyor.

Uzun motor ömrü için düzenli yağ değişimi şart!

Alanında uzman ekibiyle kaliteli hizmet sunan Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, doğru motor yağı seçimi konusunda tüketicilere tavsiyelerde bulunurken, aracın motoruna uygun ve doğru viskozitede yağ seçimi yapmanın en kritik noktaların başında geldiğini belirtiyor. Motoru aşınmadan korumak ve daha uzun ömürlü olmasını sağlamak için araç motor yağı ve filtresinin değişim döngüsünün 15.000-20.000 km aralığında ya da yılda 1 kez olması gerektiği önerisinde bulunan yetkililer, bir diğer önemli noktanın ise araç üreticilerinin o otomobil için önerdiği performansa ve onaya sahip yağların kullanılması olduğunun altını çiziyor.

Stellantis markalarının da motor gamında bulunan daha küçük ve daha verimli olan günümüz motorlarının, atmosferik bir motora göre daha yüksek basınçla çalıştığını belirten yetkililer, bu durumun da ciddi miktarda sürtünmeye yol açtığını, bu sebeple periyodik olarak motor yağı değişiminin kritik bir öneme sahip olduğunu vurguluyorlar.

Continue Reading

Blog

PEUGEOT MODELLERİNDE EYLÜL AYINDA SIFIR FAİZ AVANTAJI

Otomotivde yenilikçi teknolojileri göz alıcı tasarım ve benzersiz sürüş keyfiyle birleştiren PEUGEOT, cazip avantajlarla dolu eylül ayı kampanyasını başlattı.

Segmentlerinde hep bir adım önde olan model yelpazesiyle PEUGEOT, yeni SUV 2008, SUV 5008, yeni 208, 308, 408, yeni 508 ve sınıflarına yön veren hafif ticari araç modellerinde birbirinden cazip kredi seçenekleriyle eylül ayında da PEUGEOT sahibi olmayı kolaylaştıran fırsatlarla öne çıkıyor. B-SUV segmentinin öncüsü olan ve teknolojisinin yanı sıra kullanım pratikliğiyle de hayatı kolaylaştıran, benzinli ve %100 elektrikli 2 farklı motor seçeneği ile Türkiye pazarında satışa sunulan PEUGEOT 2008 ve %100 elektrikli E-2008, 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatıyla sunuluyor. PEUGEOT’nun C segmentinde yer alan ve benzersiz sürüş dinamikleriyle eşsiz bir sürüş keyfi sunan, her açıdan göz alıcı fastback tasarımı ve yenilikçi yaklaşımıyla dikkatleri üstüne çeken 408’e sahip olmak isteyen bireysel müşteriler ise Allure donanımında, 200 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli kredi; sadece tüzel müşteriler ise GT donanımında 250 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatından yararlanabiliyor. PEUGEOT’nun sportif tasarımıyla dikkat çeken C segmentindeki sportif ve hatchback temsilcisi 308, 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faiz avantajlı kredi ile, sıfır emisyonlu sürüş keyfini üstün performans ile birleştiren %100 elektrikli E-308 yine 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faiz avantajlı kredi fırsatıyla satın alınabiliyor. Gelişmiş BlueHDi dizel motoruyla performans konusunda rakiplerinden ayrışan, 7 koltuklu oturma düzeni ve gelişmiş i-Cockpit® teknolojisi ile sürüş keyfini başka bir seviyeye taşıyan PEUGEOT’nun SUV modeli 5008’de de, yine sadece tüzel müşterilere özel tüm donanım seviyelerinde 250 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli cazip kredi imkanı sunuluyor. Dinamik sürüş karakteri, sportif tasarım öğeleri ve gelişmiş teknolojisiyle öne çıkan PEUGEOT 208’i tercih edenler, 120 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi, %100 elektrikli E-208’i satın almak isteyenler ise 160 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatından faydalanabiliyor. PEUGEOT’nun hem teknolojik iç mekan özellikleri hem de dinamik sürüş karakteriyle öne çıkan ve D segmentinde yer alan amiral gemisi modeli 508 için de sadece tüzel müşteriler için 130 bin TL 12 ay vadeli yüzde 0 faizli cazip kredi teklifi sunuluyor. PEUGEOT Türkiye, eylül ayında da yenilenen hafif ticari araç ürün gamında sunduğu sıfır faizli kredi teklifleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni nesil BlueHDi dizel motoruyla performans ve verimliliği harmanlayan, 8 ileri tam otomatik EAT8 şanzıman sistemiyle segment sınırlarını aşan konfor ve sürüş keyfi sunan yeni Rifter’da 250 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi seçenekleri sunuluyor. Segmentinin yaratıcısı yeni Partner Van’da ise 300 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi seçeneği sunuluyor. PEUGEOT’nun çok yönlülüğü ve verimliliğiyle dikkatleri üstüne çeken ticari araç modellerinden yeni Expert Traveller ve Expert Van’da 250 bin TL 12 ay yüzde 0 faizli kredi imkanı sunulurken,  yeni Boxer Van’da ise 700 bin TL 12 ay yüzde 2,99 faizli kredi imkanı bulunuyor. Böylece ister binek ister ticari olsun, her yönüyle dikkat çekici PEUGEOT modellerine eylül ayında sahip olmak çok daha kolay oluyor.

 

PEUGEOT Türkiye, çağın ötesinde teknolojileri ve üstün sürüş keyfiyle dikkat çeken binek otomobil yelpazesinin yanı sıra verimliliği ve çok yönlülüğüyle öne çıkan ve yenilenen hafif ticari araç modellerine sahip olmayı eylül ayında da kolaylaştırıyor. Eylül ayı boyunca sürecek olan cazip kredi teklifleri kapsamında, B-SUV segmentinin öncüsü olan ve teknolojisinin yanı sıra kullanım pratikliğiyle de hayatı kolaylaştıran, benzinli ve sıfır emisyonlu sürüş imkanı sunan %100 elektrikli olmak üzere 2 farklı motor seçeneği ile Türkiye pazarında satışa sunulan PEUGEOT 2008 ve %100 elektrikli E-2008, 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatıyla sunuluyor.

 

PEUGEOT’nun kompakt segmentte yer alan ve üstün sürüş dinamikleriyle eşsiz bir sürüş keyfi sunan, her açıdan göz alıcı fastback tasarımı ve yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çeken 408’e sahip olmak isteyen bireysel müşteriler Allure donanımında, 200 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli kredi; sadece tüzel müşteriler ise GT donanımında 250 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatıyla çarpıcı tasarımı ve yüksek teknolojisiyle öne çıkan, segmentinin en yenilikçi modeli 408’e sahip olabiliyor.

 

Dikkat çeken sportif tasarımın yanı sıra yeni nesil i-Cockpit® teknolojisiyle sürüş keyfini benzersiz bir deneyime dönüştüren ve segmentinin dışına taşan konfor özelliklerini kullanıcılarıyla buluşturan, PEUGEOT’nun C segmentindeki hatchback temsilcisi 308, 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faiz avantajlı kredi ile,  sıfır emisyonlu sürüş deneyimini üstün PEUGEOT performansı ile birleştiren %100 elektrikli E-308 yine 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faiz avantajlı kredi fırsatıyla eylül ayında da 308 severleri PEUGEOT yetkili satıcılarına bekliyor.

 

Gelişmiş BlueHDi dizel motoruyla performans konusunda rakiplerinden ayrışan, 7 koltuklu oturma düzeni ve gelişmiş i-Cockpit® teknolojisi ile sürüş keyfini başka bir seviyeye taşıyan PEUGEOT SUV 5008’de, sadece tüzel müşterilere özel tüm donanım seviyelerinde 250 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli cazip kredi imkanı sunuluyor. Dinamik sürüş karakteri, sportif tasarım öğeleri ve gelişmiş teknolojisiyle öne çıkan PEUGEOT 208’i tercih edenler, 120 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi, %100 elektrikli E-208’i satın almak isteyenler ise 160 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatından yararlanabiliyor. PEUGEOT’nun hem teknolojik iç mekan özellikleri hem de dinamik sürüş karakteriyle öne çıkan ve D segmentinde yer alan amiral gemisi modeli 508 için de sadece tüzel müşteriler için 130 bin TL 12 ay vadeli yüzde 0 faizli cazip kredi teklifi sunuluyor.

 

PEUGEOT’nun çok yönlü ve pratik hafif ticari araçlarında cazip kredi olanakları!

 

PEUGEOT Türkiye, eylül ayında da yenilenen hafif ticari ürün gamında sunduğu sıfır faizli kredili eşsiz teklifleriyle dikkat çekiyor. Yeni nesil BlueHDi dizel motoruyla performans ve verimliliği harmanlayan,  8 ileri tam otomatik EAT8 şanzıman sistemiyle segment sınırlarını aşan konfor ve sürüş keyfi sunan yeni Rifter’ın Allure ve GT donanımlı otomatik şanzımanlı versiyonlarında 250 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi, Allure donanımlı manuel şanzımanlı versiyonunda ise 130 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi seçenekleri sunuluyor. Segmentinin yaratıcısı yeni Partner Van, 300 bin TL için 12 ay 0 faiz, çok yönlülüğü ile dikkat çeken yeni Expert Traveller ve Expert Van 250 bin TL 12 ay 0 faiz, büyük oyuncuların tercihi yeni Boxer Van (4,2 Ton hariç ) modellerinde ise  700 bin TL 12 ay yüzde 2,99 faiz imkanı sunuluyor.

 

Continue Reading

En Çok Okunanlar

Copyright © 2020 Ulaşım Gündemi markası tescilli bir markadır.