Connect with us

Elektrikli Araçlar

Chery TIGGO 8 PRO Yüksek Teknolojisiyle Türkiye’de Akıllı SUV Dünyasına Yön Veriyor!

Çin’in önde gelen otomotiv üreticisi Chery, yeni nesil modelleriyle dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Markanın D-SUV segmentindeki başarılı oyuncusu TIGGO 8 PRO, kullanıcı dostu kabin tasarımıyla göz dolduruyor. Elektrikli ön koltuklarıyla ideal sürüş ve yolculuk pozisyonunu ayarlamayı sadece birkaç saniyeye düşüren TIGGO 8 PRO, ısıtma ve havalandırma fonksiyonlarıyla da konfor seviyesini artırıyor. Eller serbest, akıllı sıkışma önleyici ve hafıza işlevine sahip elektrikli bagaj kapağıyla yükleme işlemini de kolaylaştıran TIGGO 8 PRO, ayrıca otomatik kararan iç dikiz aynası ve 360 derece kuşbakışı panoramik geri görüş kamerası gibi özelliklerle kullanıcı dostu olduğunun altını çiziyor. Sınıfının en iyi Gelişmiş Sürüş Destek Sistemleri (ADAS) ile TIGGO 8 PRO sürüş güvenliğini daha da ileri taşıyor. Sistem, sürüş güvenliğini ve rahatlığını önemli ölçüde artırarak kullanıcılara olağanüstü bir akıllı sürüş deneyimi sunuyor.

Çin’in otomotiv ihracatının lider markası Chery, yenilikçi ürün ve teknolojileriyle otomotiv dünyasında dengeleri değiştirmeye devam ediyor. Bir ulaşım aracı olmanın ötesine geçen otomobiller artık akıllı yaşamın bir uzantısı olarak öne çıkıyor. Akıllı teknolojiler barındıran üstün donanımlarıyla Chery TIGGO 8 PRO, sektörü yeni bir akıllı teknoloji araçları çağına taşıyor.

Kullanıcı dostu tasarım, yüksek konfor!

TIGGO 8 PRO, kullanıcılarına kapsamlı ve kullanıcı dostu sürüş verileri sağlayan, yüksek çözünürlüklü ve gelişmiş ekran efektlerine sahip iki adet 12,3 inç LCD ekranla donatılıyor. Aracın kullanıcı dostu kabininde ideal sürüş pozisyonunu ayarlamak da elektrik ayarlı ön koltuklar sayesinde sadece birkaç saniye alıyor. Ayrıca, uyku başlıkları dışında ısıtma ve soğutma işlevleriyle bu koltuklar yolcuların her türlü hava koşulunda rahat etmesini sağlıyor. Bunun dışında elektronik vites tasarımı, kabine teknolojik bir dokunuşla birlikte kullanım kolaylığı da katıyor. Kablosuz akıllı telefon şarj özelliği ise kullanıcıya mobil cihazını her an şarj etme olanağı sağlıyor. Böylece kullanıcı gerek uzun yolda, gerekse de günlük hayatta her zaman gelişmiş bir bağlantılı deneyim yaşayabiliyor. Akıllı sıkışma önleyici elektrikli bagaj kapağıyla sunulan TIGGO 8 PRO, böylece kullanıcılarına eşyaları yüklemek için pratik ve zahmetsiz bir yol sunuyor. Ayrıntılara özen gösteren bir marka olan Chery, TIGGO 8 PRO’nun bagaj kapağında hafıza fonksiyonu da sunuyor. Böylece bagaj kapağının açılma yüksekliğini farklı kullanıcılar için ayrı ayrı ayarlamak mümkün oluyor. Otomatik kararan iç dikiz aynası sürücü için net bir görüş sağlayarak güvenliği ve görüşü artırıyor. 360 derece kuşbakışı görünümlü panoramik ultra yüksek çözünürlüklü geri vites kamerası aracın çevresi hakkında kapsamlı bilgi sağlayarak sürüş güvenliğini ve rahatlığını destekliyor.

Acil durum freni yayaları da algılıyor!

TIGGO 8 PRO’nun öne çıkan özelliklerinden biri de sınıfının en iyi ADAS (Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi) özellikleri. Bu entegre sistem, akıcı sürüş güvenliğini ve rahatlığını artırıyor ve benzersiz bir akıllı sürüş deneyimi sağlıyor. TIGGO 8 PRO, güvenli bir mesafeyi korurken sürüş veya dur-kalk senaryoları sırasında öndeki aracı otomatik olarak takip eden uyarlanabilir hız sabitleyici ile donatılıyor. Kapı açık uyarı sistemi, kapıları açarken olası çarpışma risklerini öngörüyor ve otonom acil durum fren sistemi, araç veya engellere olan mesafeyi ölçmek için radar kullanıyor ve aktif güvenliği sağlamak için acil durum fren işleviyle sürücüye yardımcı oluyor. Ayrıca, sistem yayaları veya öndeki araçları proaktif olarak tespit ediyor ve sürücünün tepkisinden daha hızlı fren uygulayarak seyahat güvenliğini sağlayabiliyor.

Chery’nin bir teknoloji harikası olarak tanımladığı TIGGO 8 PRO, ulaşımın geleceğine yönelik cesur bir girişim olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Bilim ve teknolojinin gücünden yararlanan markalar, otomobiller ve bireyler arasındaki bağlantıyı yeniden şekillendiriyor ve her sürüşü gelişmiş bir zeka ve konfor deneyimine dönüştürüyor. İleri teknoloji akıllı özellikleri ve insan odaklı tasarımıyla Chery, TIGGO 8 PRO ile otomobil kullanıcılarını daha akıllı ve rahat bir yaşama yönlendiriyor.

Tıkla Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blog

Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi

Kamuda tasarrufun artırılması amacıyla hazırlanan yasa düzenlemesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Düzenlemeyle birlikte şarj edilebilen 70 kilometrenin üzerinde menzile sahip hibrit araçlara ÖTV indirimi yapıldı.

Şarj edilebilir hibrit otomobiller için ÖTV düzenlemesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

Düzenlemeyle birlikte şarj edilebilen 70 kilometrenin üzerinde menzile sahip hibrit araçlara ÖTV indirimi yapıldı. ÖTV miktarı yüzde 30’a kadar düştü.

Sadece araç dışından şarj edilebilen (plug-in) hibrit elektrikli araçlardan ağırlıklı birleştirilmiş kilometre başına karbondioksit emisyonu 25 gramın altında ve sadece elektrikli menzili 70 kilometre ve üzerinde olanlardan

-Motor silindir hacmi 1600 cm3’ü geçmeyen, ÖTV matrahı 1.350.000TL’yi aşmayanlar yüzde 30 ÖTV,

-Motor silindir hacmi 1600 cm3’ü geçmeyen, ÖTV matrahı 1.350.000TL’yi aşanlar yüzde 60 ÖTV,

-Motor silindir hacmi 1600 cm3’ü geçen fakat 1800 cm3’ü geçmeyen ve ÖTV matrahı 1.350.000 TL’yi aşmayanlar modellerden yüzde 70 ÖTV alınacak.

Kaynak: OTOPODYUM

Continue Reading

Blog

MG Ready Programı Başlıyor!

Türkiye’de son yıllarda yenilikçi uygulamalarla adından sıkça söz ettiren ve 2023 senesinde en hızlı yükseliş gösteren marka unvanını kazanan MG, yeni bir program başlattı. MG Ready programı; MG severlere teslime hazır araçları hemen satın alma veya üyelikle başlayıp dilediklerinde satın alma imkânı sunuyor. Programa 0 km ve 6-25 bin km arasında özenle seçilmiş MG modelleri dahil. Programa üye olmak çok kolay ve tüm işlemler MG web sitesi üzerinden dijital olarak gerçekleştiriliyor. MG Ready, Türkiye’deki tüm MG yetkili satıcılarında geçerli. Üstelik temmuz ayında ilk lansmana özel olarak Vespa sürprizi de planlandı. Bu kapsamda 0 km plakalı MG araçlarda Vespa ile ikili paket olarak sahip olmak mümkün oluyor.

 

Otomotiv devi SAIC bünyesinde yer alan köklü İngiliz orijinli otomobil markası MG, kusursuz ürün ve hizmet anlayışıyla kullanıcıların takdirini kazanmaya devam ediyor. Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği marka, kuruluşunun 100’üncü yılında otomobil sahibi olmak isteyenlere özel avantaj ve hizmetler sunuyor. Markanın 100’üncü yıla özel hazırladığı MG Ready (Teslime hazır MG’ler) programı ile sektörde yepyeni bir hizmeti devreye aldı.

Hem “0 km” hem özenle seçilmiş kullanılmış MG’ler için geçerli

Türkiye’de son yıllarda yenilikçi uygulamalarla adından sıkça söz ettiren ve 2023’ün en hızlı yükseliş gösteren markası olan MG, yeni hizmetiyle kullanıcıların araçlarını ihtiyaca göre farklı kategoriden kolayca seçim yaparak hemen satın alabilmesine olanak sağlıyor. MG Ready programıyla satın alınan araçların noter devri hızla yapılırken aynı gün içinde kullanıcılar araçlarını teslim alabiliyor. Programda stoklar dahilinde 3 farklı fiyat kategorisi belirlendi:

  • 0 km plakalı teslime hazır araçlar
  • 6000-15.000 km kullanılmış araçlar
  • 001-25.000 km kullanılmış araçlar

Bu araçların müşteri tercihine göre istenirse hemen satışı, istenirse de önce üyelik ardından satışı mümkün olabiliyor.

Yoğun talep bekleniyor

Türkiye’de hem satın alma hem de esnek üyelik modelinin beraber uygulandığı ilk örnek olan MG Ready programına yoğun talep bekleniyor. Sınırlı sayıdaki stoklar sebebiyle marka, beklenen talebe yetişebilmek ve kusursuz müşteri memnuniyeti sağlamak için rezervasyon sistemi devreye aldı. MG’lere hemen sahip olmak isteyenler, MG web sayfası üzerinden 10.000 TL rezervasyon ücreti ödeyerek hem fiyat sabitleme hem de öncelik sırası elde etmiş oluyor.

Üyelikle “Önce kullanmaya başla, sonra sahip ol” seçeneği

MG Ready programını basit bir üyelikle, kiralama yoluyla hemen kullanmaya başlamak mümkün. Önce web sitesinden rezervasyon yapılıyor ve teslimat için yetkili satıcı seçiliyor. Ardından işlemler tamamlanıp üyelik onayını alan MG sever, 100 bin TL güvence bedeli ile diledikleri MG’yi kullanmaya başlıyor. Üçüncü aydan itibaren ne zaman tercih edilirse rayiç kullanılmış araç bedeliyle araçları satın almak da mümkün oluyor.

Elektrikli araç deneyimlemek için mükemmel fırsat: MG4 24.900 TL+KDV aylık bedelle!

MG Türkiye, elektrikli araç hususunda Türkiye’de halen bazı müşterilerin istekli ama kararsız olduklarını gördü. MG kullanıcılarının memnuniyetlerinden de cesaret alan marka, MG Ready programı kapsamında MG4 modelinin giriş seviyesini, az kullanılmış olarak 24.900 TL + KDV aylık üyelikle hemen teslim şeklinde sunuyor. Elektrikli araçla tanışmak isteyen herkesin bu şansı değerlendirmesi bekleyen marka ayrıca, temmuz ayında ilk lansmana özel olarak programa Vespa sürprizi de ekledi. Bu kapsamda 0 km plakalı MG araçlarda Vespa ile ikili paket olarak sahip olmak mümkün olacak.

Continue Reading

Blog

Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman Yalıkavak Marina’da sergileniyor.

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu MINI’nin Yeni Tamamen Elektrikli Countryman modeli, Bodrum Yalıkavak Marina’da sergileniyor. 15 – 31 Temmuz ve 15 – 31 Ağustos tarihleri boyunca sürecek sergilemede otomobili yakından inceleme fırsatı bulan ziyaretçiler, test sürüşü de yapabiliyor.

Geleneksel Go-Kart sürüş hissini elektrikli MINI DNA’sıyla birleştiren Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman, Bodrum’un en şık alışveriş ve eğlence merkezlerinden Yalıkavak Marina’da yüzde 100 elektrikli ruhunu keşfetmek isteyen MINI tutkunlarıyla buluşuyor.

 

Bir önceki nesle göre artan boyutlarıyla MINI ailesinin en büyük otomobili unvanını alan Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman, Retail Next konseptiyle Yeni Nesil MINI Ailesi’nin renkli ve dinamik kimliğine uygun olarak tasarlanan MINI Pop-Up Showroom’da sergileniyor.

Yeni MINI Countryman’in en yeni teknolojilerini deneyimleyebilen konuklar, MINI Pop-Up Showroom’u saat 17:00 – 00:00 arasında ziyaret edebiliyor. Test sürüşü ise saat 17:00 – 21:30 arasında yapılabiliyor.

Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman Hakkında
Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman E, 150 kW / 204 bg güç ve 250 Nm tork üreten elektrik motoruna sahip. 0-100 km/s hızlanmasını 8.6 saniyede tamamlayan otomobil WLTP değerlerine göre 462 km’ye varan menziliyle öne çıkıyor.

Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman, 1.921.500 TL azami liste satış fiyatıyla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda satışa sunuluyor.

Continue Reading
Reklam
Reklam
Reklam

En Çok Okunanlar

Copyright © 2020 Ulaşım Gündemi markası tescilli bir markadır.