Connect with us

Üst Yapı

Krone Dry Box, hasara karşı korumayı artırıyor

Krone Dry Box’ta ön duvar üst kısımda hafifçe girintili hale getirildi, böylece viraj alırken bile yeterli alan var. Ayrıca çarpışma koruması alt kısım 1.300 mm’ye kadar genişletildi. Dry Box, bu yıl içinde piyasaya sürülecek.

Daha fazla stabilite, hasara karşı daha fazla koruma, kullanımı daha kolay – Krone’nin yeni nesil çelik pürüzsüz duvarlı değiştirme gövdeleri Krone Dry Box, ustaca geliştirmelerle 2024 yılı içinde piyasaya sürülecek.

Hasara karşı korumayı artırmak için ön duvar artık üst kısımda hafifçe girintili hale getirildi, böylece viraj alırken bile yeterli alan var. Ayrıca çarpışma koruması alt kısımda 1.300 mm’ye kadar genişletildi. Ön ve yan raylardaki yeni kabartma, gövdede daha fazla stabilite sağlıyor ve bu aynı zamanda çıkartmalar ve kontur işaretleri için daha iyi koruma sağlamakta. Arka ve ön köşe destekleri de daha da sağlam hale geldi ve artık zemine kadar uzatıldı.

dry-box-2.jpgKöşe bağlantı parçaları da değiştirildi: artık entegre bir destek bacak dayanağı sunuluyor. Özellikle sürücüler, dışarıdan çalıştırılabilen ve el dostu kauçuk kaplamayla donatılmış, daha kolay erişilebilen destek ayağı serbest bırakma özelliğini takdir edecekler diye düşünüyoruz. Yaylı plakayla donatılmış merdiven emniyet mandalının kullanımı da artık daha kolay.

Altyapıda da değişiklikler yapıldı: tünelin uzunluğu 90 mm’den 100 mm’ye çıkarıldı. Krone ayrıca çelik pürüzsüz duvarlı değiştirme gövdesinin iç kısmını da geliştirdi: Yeni koruma plakasının her iki tarafında da isteğe bağlı bağlama seçeneğinin kaynaklanabileceği yeni kabartmalar var.

Krone, çok sayıda ürün iyileştirmesinin 10. noktası olarak, Şubat 2024’ten beri üretimde olan yeni swap body neslini, uluslararası alanda tanınan yeni Krone Dry Box adı altında tanıtıyor..

Tıkla Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blog

Süper hızlı trenle Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, saatte 350 kilometre hıza ulaşabilecek olan Süper Hızlı Tren ile birlikte Ankara-İstanbul arası seyahatlerin 80 dakikaya ineceğini söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara – İstanbul arası seyahatleri 80 dakika yani 1 saat 20 dakikaya düşürecek olan Süper Hızlı Treni Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara ve İstanbul arasında daha hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde ulaşım imkânı sağlanacağını söyleyen Bakan Uraloğlu, “Ankara İstanbul Süper Hızlı Treni, Ankara-Beypazarı-Narlıhan-Akyazı üzerinden Adapazarı ve Kocaeli‘ne oradan da İstanbul Söğütlüçeşme‘ye kadar uzanacak” dedi.

Sabah’tan Barış Şimşek’in haberine göre; Proje hattının 344 kilometre uzunluğunda olacağını belirten Uraloğlu, proje kapsamında, 14 kilometre uzunluğunda 19 viyadük ile 120 kilometre uzunluğunda 52 tünel yapılacağını söyledi.

Yapımı planlanan projeler arasında Malatya-Narlı, Eskişehir-Antalya, Kırıkkale-Delice-Çorum ve Delice-Çorum-Samsun Hızlı Demiryolu Projeleri olduğunu da ifade eden Uraloğlu, “Saatte 350 kilometre hıza ulaşabilecek Süper Hızlı Tren ile birlikte Ankara-İstanbul arası 80 dakika yani 1 saat 20 dakika sürecek” ifadelerini kullandı.

Çerkezköy – Kapıkule için tarih 2025

Çerkezköy-Kapıkule inşaatını 2025 yılı sonunda tamamlayacaklarını bildiren Bakan Uraloğlu, Projenin tamamlanmasıyla Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresinin 4 saatten 1 saat 30 dakikaya; yük taşıma süresinin ise 8 saat 30 dakikadan 3 saat 30 dakikaya düşeceğini duyuran Uraloğlu, mevcut hat kapasitesinin 4 kat artacağını ifade etti.

“İzmir, Manisa, Uşak ve Afyonkarahisar, Ankara’ya kapı komşusu olacak”

Yapım çalışmaları devam eden Ankara – İzmir Hızlı Tren Projesi hakkında da son gelişmeleri paylaşan Uraloğlu, “Ülkemizin 3. büyük şehri olan İzmir’i ve güzergâhındaki Manisa, Uşak ve Afyonkarahisar’ı Ankara’ya kapı komşusu yapmak için Ankara – İzmir arasında hızlı demiryolu inşa ediyoruz” diye konuştu.

Ankara-İzmir arası 4 kat kısalacak

Ankara-İzmir mevcut demiryolunun 824 kilometre, seyahat süresinin ise yaklaşık 14 saat olduğunu hatırlatan Uraloğlu, projeyle iki şehir arasının 624 kilometre seyahat süresinin ise 3 saat 30 dakika olacağını belirterek 4 kat kısa sürede seyahat imkanı sağlanacağını duyurdu.

Ankara – Bursa ve İstanbul – Bursa arası 2 saat 15 dakika olacak

Ankara-İstanbul YHT hattına bağlantılı, 201 kilometre uzunluğundaki Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli arasında saatte 200 kilometre hıza uygun çift hatlı, elektrikli ve sinyalli hızlı tren hattı inşa çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Bakan Uraloğlu, proje tamamlandığında hem Ankara-Bursa hem de Bursa-İstanbul arasının yaklaşık 2 saat 15 dakika olacağını duyurdu.

Kaynak: LOJİPORT

Continue Reading

Üst Yapı

Ağır yük uzmanı Blokbims’in de tercihi Tırsan oldu

Tırsan; Nevşehir merkezli sac rulo ve ağır genel yüklerde uzmanlaşan Blokbims’e toplam 50 adet Tırsan Tenteli Perdeli Rulo Taşıyıcı ve Kässbohrer Hafif Açık Kasa Platform teslimatı gerçekleştirdi.

Tırsan, Adapazarı fabrikasında gerçekleştirdiği teslimat törenlerine son hız devam ediyor. Son olarak Blokbims firmasına yapılan teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Blokbims Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ertaş ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Tam 47 yıldıar, kendi teknolojimizi üreterek müşterilerimizin rekabetçiliğini artırıyoruz. Müşterilerimizi dinleyerek; yaptığımız her işe değer katıyor, sürekli geliştiriyor ve üretmeye devam ediyoruz. Bugün teslimatını yaptığımız Tenteli Perdeli Rulo Taşıyıcı da mühendislerimizin yetkinlikerinin kusursuz eseridir. Müşterilerimizin rekabetçiliğini artırır, pazarın en uzun rulo haznesine sahip ve de intermodale uygundur. Sektörün öncü firmalarından Blokbims ile başarılı bir iş birliği içerisindeyiz ve bundan mutluluk duyuyoruz, bu iş birliğimizin daha uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum” açıklamalarında bulundu.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Blokbims Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ertaş, “ Blokbims Entegre Tesisleri 1997 yılında, ülkemiz yapı sektöründeki eksiklik görülerek, bims (pomza) hammaddesi ile yapı malzemeleri üretmek amacıyla, ERTAŞ GRUP çatısı altında, vizyoner, yenilikçi ve girişimci bir yaklaşımla kurulmuştur. Blokbims Entegre Tesisleri Nevşehir’de bulunan, 1.200.000 m2 açık ve 35.000 m2 kapalı alandaki tesisinde, alanında uzman ve tecrübeli kadrosu ve MASA marka Alman menşeili tam otomatik makinaları ile, ulusal ve uluslararası yönergelere uygun, 300.000 adet/gün kapasiteyle üretim yapmaktadır. Sektörümüzün en güçlü filosuna sahip olan Blokbims, ürünlerini en kısa zamanda sorunsuz şekilde müşterilerine teslim etmektedir. Ürünlerimizde kalite ve müşteri memnuniyeti en büyük hedefimizdir. Yapacağımız yeni yatırımımızda da bu iki önemli unsuru göz önünde bulundurduğumuz için her zaman olduğu gibi, kalitesi, kapasitesi ve uzun ömürlü kullanımı ile her daim müşterilerinin tek tercihi olan Tırsan araçlarına yatırım yapmaya karar verdik” dedi.

Ertaş, “Grup firmamızın filosunda şuan 90 adet Tırsan araç bulunmaktadır. Filomuza katmış olduğumuz Tenteli Perdeli Rulo Taşıyıcı, sektörün en uzun rulo taşıma havuzu ile ağır yükleri güvenli bir şekilde taşıyabilmektedir. Tırsan sağlamlığı ve kalitesi ile uzun yıllar güvenle kullanıyoruz. Ayrıca treylerin sahip olduğu ekstra güçlendirilmiş rulo kapakları sayesinde genel kargo taşımacılığı da yapabiliyoruz. Bu sayede filomuzda bulunan araçların fonksiyonelliği ve ikinci el değerini de artıyor. Filomuza yeni dahil etmiş olduğumuz diğer bir Tırsan aracı olan Kässbohrer Hafif Açık Kasa Platform aracı ise özel tasarlanmış güçlü şasi yapısı sayesinde, en zorlu yüklerimizi taşırken bile kolay ve güvenli taşıma avantajı sunuyor. Öte yandan, Kässbohrer Açık Kasa’nın hem şasisi hem de tüm çelik kapak ve panelleri, aracın zorlu şartlardan etkilenmemesi için kataforez (KTL) kaplanıyor. Bu sayede araç 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına alınıyor. Böylece filomuzda bulunan araçlar, daha uzun ömürlü kullanıma sahip oluyor ve ikinci el değerini de koruyor. 2024 yılında da yeni yatırımlar yaparak, Tırsan ile sürdürdüğümüz başarılı iş birliğimizi devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Tırsan Tenteli Perdeli Rulo Taşıyıcı Teknik Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Rulo Taşıyıcı, 9.060mm pazarının en uzun rulo taşıma havuz uzunluğu ile 900mm-2.100mm çapındaki ruloları güvenle taşıyabilmektedir. Sahip olduğu ekstra güçlendirilmiş rulo kapakları sayesinde ayrıca genel kargo taşımacılığı için de uygun olması aracın hem fonksiyonelliğini hem de ikinci el değerini artırır. T.SCC X+ Çift süspansiyon sistemi ile ayarlanabilir beşinci teker yüksekliğine sahip olup operasyonel verimlilik sağlar.

T.SCC X+ aracı, yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için, rulo havuzunda bulunan 4×2 dikme baba yuvaları ve 7×2 adet 5 ton kapasiteli yük bağlama halkası sayesinde çelik ruloları, güvenli şekilde taşır.

Ayrıca tüm Tenteli Perdeli ailesinde de standart olan televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-Fix yük güvenlik sistemine ve Code XL yük emniyet sertifikasına sahiptir. Öte yandan aracın, şasi ve çelik aksamları çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalıdır.

T.SCC X+, Gümrük Mevzuatı kurallarına tam uyumu ile uluslararası yük taşımacılığı gerçekleştiren müşterimiz için doğru çözümdür. Treyler, kayar çatı özelliği ile yükleme seçeneklerini artırır. Sahip olduğu 4 farklı seviye çatı kaldırma sayesinden operasyonlarınızı kolaylaştırır.

Kässbohrer Hafif Açık Kasa Platform Teknik Özellikleri

Türkiye’nin en çok tercih edilen Hafif Açık Kasa Platform aracı, ekstra güçlü şasi yapısı ile paletli yük, uzun ve düz yükler, inşaat malzemeleri, vinç, tomruk ve çelik yapı taşımalarında müşterilerinin çözüm ortağı olur.

Talebe bağlı olarak EN 12642 Code XL Sertifikası ile de sunulan Hafif Açık Kasa Platform ürünü, 6 ton’un altında boş ağırlığı ile, pazardaki en hafif platform aracıdır ve müşterilerimize operasyonel verimlilik sağlar. Şasisinde kullanılan yüksek mukavemetli çelik ve kross yapısı sayesinde standart tenteli şasisinden üretilen platformlara oranla daha yüksek yük dayanımı sağlar. Hafifliği ve gücü birleştiren özel dizaynı ile SPL Açık Kasa, 200 mm’lik deveboynu ile en zorlu yükleri bile kolaylıkla taşıyabilmektedir. Plywood tabanı ile 5.460 noktasal yük dayanımı sunar. Hafif Açık Kasa Platform K.SPL 3, standardında saç kapak sunarken, opsiyon olarak sunduğu alüminyum kapak ile ekstra hafiflik sağlar. Standardında 1.500 mm saç ön panel yüksekliği sunarken müşterilerin özel taleplerine göre ön panel yüksekliği değiştirilebilir.

Continue Reading

Üst Yapı

Bomag’ı Bünyesine Katan Marubeni Dağıtım ve Servis, Standartları Yukarıya Çekerek, Sektöre İlham Olmayı Amaçlıyor!

Dünyada milyonlarca kilometre yolda imzası bulunan yol ve asfalt makinaları üreticisi Bomag’ın Türkiye temsilciliği, Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’ye geçti. Fransız Fayat Grubu’nun bir parçası olarak yol ekipmanlarını Avrupa, Çin, Hindistan ve ABD’deki kendi üretim tesislerinde üreten Bomag, toprak ve asfalt silindirleri, yama silindirleri, finişerler, frezeler, çöp kompaktörleri, toprak stabilizerleri ve hafif sıkıştırma ekipmanları ile geniş bir ürün gamı sunuyor. Dünyaca ünlü markaların Türkiye temsilcisi Marubeni Dağıtım ve Servis’in katma değerli hizmetlerle çözüm ortağı olma vizyonu, Bomag markasının değerleri ile bir araya gelerek, hem satış hem de satış sonrasında markanın çok daha güçlü bir konuma gelmesini sağlayacak.

Japonya merkezli Marubeni Corporation iştiraki olan Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., Türkiye’de temsil ettiği dünyaca ünlü markalara, Ocak 2024 itibarıyla Bomag’ı da ekledi. Dünyanın dört bir yanından edinilen 60 yılı aşkın yol ve asfalt makinaları tecrübesiyle Bomag, Türkiye pazarındaki konumunu Marubeni Dağıtım ve Servis’in etkin satış ve satış sonrası hizmetleriyle birleştirerek her alanda liderliğe odaklanıyor. Günümüzde Fransız Fayat Grubu’nun bir parçası olarak yol ekipmanlarını Avrupa, Çin, Hindistan ve ABD’deki kendi üretim tesislerinde üreten Bomag, toprak ve asfalt silindirleri, yama silindirleri, finişerler, frezeler, çöp kompaktörleri, toprak stabilizerleri ve hafif sıkıştırma ekipmanları ile geniş bir ürün gamı sunuyor.

“Bu Yolda Beraberiz” sloganıyla faaliyetlerine başlayan iki şirket arasındaki iş birliğinin detaylarının açıklandığı basın toplantısında, Marubeni Dağıtım ve Servis Genel Müdürü Eşref Zeka, Bomag CEO’su Ralf Junker ve Marubeni Dağıtım ve Servis İş ve Maden Makinalarından Sorumlu COO’su Burçak Birand, merak edilenlere dair detayları açıkladılar.

  

Eşref Zeka: “Standartları daha da yukarıya çekerek, sektörde faaliyet gösteren herkese ilham olmayı amaçlıyoruz”

Dünyanın önde gelen markaları ile oluşturdukları iş modeliyle, sürdürülebilir bir gelecek için, yüksek teknolojik ürünler ve kaliteli hizmet sunarak müşterilerine katma değerli çözüm sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Marubeni Dağıtım ve Servis Genel Müdürü Eşref Zeka; “İş makinaları sektöründe 40 yılı aşan tecrübemiz ve sektörde öncü iş modelimizle, Bomag’a katkı sağlamak için birlikte hareket etme kararı aldık. Bomag markası, şirketimizin vizyonu ve değerleri ile birebir örtüşüyor. Biz sadece makina satmıyoruz; çözüm sunuyoruz, müşterilerimizin işine ne kattığımıza bakıyoruz. Bomag gibi bir marka ile çalıştığınız zaman, bu misyonu gerçekleştirmek daha da kolay oluyor. Önümüzdeki dönemde yol makinaları sektöründe, standartları daha da yukarıya çekerek, sektörde faaliyet gösteren herkese ilham olmayı amaçlıyoruz” dedi.

Ralf Junker: “Türkiye pazarında birlikte büyüyeceğiz”

Bomag markasıyla ilgili detaylı bilgiler aktaran ve Türkiye’ye özel açıklamalarda bulunan Bomag CEO’su Ralf Junker; “Marubeni Dağıtım ve Servis’in, Bomag markasının potansiyelini ortaya çıkarabileceğine inandığımızdan, güçlerimizi birleştirme kararı aldık. Temsilcisi olduğu her markaya katma değer sağlayan Marubeni Dağıtım ve Servis ile gelecek beklentilerimiz birebir örtüşüyor. Güçlü dağıtım kanallarına ve satış sonrası hizmetlere sahip olması, Marubeni Dağıtım ve Servis’i tercih etmemizde etkin oldu. Türkiye’nin karayolu taşımacılığındaki sürdürülebilir gelişim potansiyeline ek olarak, büyük projelerin devam etmesiyle, Türkiye pazarında birlikte büyüyeceğiz” dedi.

Burçak Birand: “Yeni nesil teknolojili Bomag ürünleri, müşterilerimizin işletme giderleri azaltırken karlılıklarını artıracak”

Marubeni Dağıtım ve Servis olarak; Bomag’ı, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda müşteri memnuniyetine odaklanarak liderliğe taşımak gibi önemli bir görev üstlendiklerini belirten Marubeni Dağıtım ve Servis İş ve Maden Makinalarından Sorumlu COO’su Burçak Birand; “Tüm markalarımızı, bulundukları konumundan çok daha üst düzeye taşıyabilme kabiliyetimizi Bomag ile de gerçekleştirmek amacındayız. Edindiğimiz deneyim ve sinerji ile, mevcut müşterilerimizi daha fazla Bomag ile tanıştıracağız ve ayrıca Bomag’ı tanıyanlara da üstün satış sonrası hizmet avantajlarımızı sunarak, markayı bir üst seviyeye taşıyacağız. En çevreci regülasyonlar kapsamında, makina ve ekipmanların yeni nesil teknolojileri sayesinde daha ekonomik Bomag ürünleri, müşterilerimizin işletme giderleri azaltırken karlılıklarını artıracak. Hem operatörlerin hem saha çalışanlarının hem de iş verenlerin çok daha rahat ve kazançlı faaliyetler sürdürebilmesini önceliklendiriyoruz. Temsil ettiğimiz diğer markalarımızda olduğu gibi, Bomag’da da uzman satış kadromuz, kullanılacak makina modelinin seçiminde danışmanlık yaparak müşterilerimizin verimliliğine katkıda bulunacaklar. Ayrıca Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış yaygın servis ağımız ile, makinalarımızın sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlama prensibimizi, Bomag için de sürdüreceğiz” dedi.

Bomag’ın öne çıkan özellikleri

1957’den günümüze milyonlarca kilometrelik yolun yapılmasının ardındaki kahramanlardan biri olan Bomag, dünyanın farklı ülkelerinde yer alan, farklı üretim tekniklerini tek bir çatı altında buluşturabilen, kendi üretim tesislerinde yol ekipmanlarını üretiyor. Rakiplerinden farklı olarak Bomag; şasi ve kabin dahil, çelik ile ilgili, kaynaklı ya da talaşlı fark etmeksizin, tüm üretimlerini kendi gerçekleştiriyor. Bomag’ın üretim yaptığı Almanya Fabrikası, dünyada en büyük serme sıkıştırma ekipmanlarını üreten fabrika olup, 2.000’e yakın çalışanı bulunuyor.

ECOMODE: Türkiye’de satışa sunulan tüm 5 ton üzeri makinalarda standart olarak sunulan ECOMODE özelliği sayesinde, motor devir ayarı optimize edilerek silindir modellerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlanıyor. Bomag, silindir grubunda ECOMODE özelliğini sektörde ilk defa sunan üretici unvanına sahip.

ECOSTOP: Tüm ağır tip silindirlerde sunulan ECOSTOP özelliği sayesinde, istenilen aralıklarda motor otomatik olarak gaz akışını keserek hem yakıt tüketimi hem de çevre açısından fayda sağlanıyor.

TERRAMETRE/BOMAP: Bomag’ın silindir modellerinde bazılarında kullanılan TERRAMETRE/BOMAP adındaki “Bomag Sıkıştırma Kontrol Sistemi”, sağladığı büyük avantajlarla dikkat çekiyor. Operatöre, çalışmış olduğu zeminde ne kadar sıkıştırma olduğunu gösteren TERRAMETRE/BOMAP, fazladan sıkıştırma yapılmasını engelliyor. Bu sayede gereken oranda sıkıştırma sağlanarak zamandan ve yakıttan tasarruf elde ediliyor. Stabilitesi korunan zemin ayrıca makinaya gelebilecek muhtemel hasarların önüne geçilmesini ve onarım giderlerinin azaltılmasını da sağlıyor. Opsiyonel uydu bağlantısı ile de tüm veriler saha ekiplerine online iletilebiliyor.

MAGMALIFE: Bomag’ın finişer modellerinde kullanılan MAGMALIFE ismindeki alüminyum ısıtma plakalar sayesinde, pek çok rakip markaya göre yüzde 50 daha hızlı ve homojen ısıtma sağlanabiliyor. Sınıfının en ağır tablası ile silindirleme öncesi yüksek sıkıştırma sağlayabilen Bomag finişerleri, uzun ve geniş paletleri ile yüksek stabilite, üst seviyede operatör konforu ve kullanım kolaylığını da kullanıcılarının hizmetine sunuyor.

Geniş ürün portföyü

Dünya çapında 2.500’den fazla çalışanı ve farklı ihtiyaçlara yönelik 250’den fazla ürün ve opsiyonlarını üreten Bomag, Türkiye’de de tüm ihtiyaçlara çözüm sunan geniş ürün gamıyla müşterilerle buluşuyor. Toprak ve asfalt silindirleri, yama silindirleri, finişerler, frezeler, çöp kompaktörleri, yol ve toprak stabilizerleri ve hafif sıkıştırma ekipmanları sayesinde şantiyelerdeki her türlü makina ihtiyacı Bomag ile sağlanıyor. Yenilenen tüm ürünlerine ek olarak; çok iddialı özellikleri barındıran yeni finişerler ve frezeler de 2024 yılı itibarıyla Türkiye pazarına sunulmaya başlanıyor.

Bomag Hakkında:

Bomag, merkezi Almanya’nın Boppard şehrinde bulunan, küresel bir serme, sıkıştırma ve kazıma makinaları üreticisi ve yol yapım işleri ile çöp sahaları için teknoloji ortağıdır. 1957 yılında “Bopparder Maschinenbau-Gesellschaft mbH” olarak kurulan Bomag, günümüzde Almanya’da 6 şubeye sahip ve 12 bağımsız iştirak ile küresel olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Dünya çapında, 2.500’den fazla çalışanıyla, 120 ülkede 500’den fazla bayisi bulunan şirket, müşterilerine yerinde, yetkin ve duyarlı hizmet sunuyor. Makinalarını Avrupa, Çin, Hindistan ve ABD’deki kendi üretim tesislerinde üreten Bomag, Fransız Fayat Grubu’nun bir parçası olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Toprak ve asfalt silindirleri, frezeler, serim makinaları ve hafif sıkıştırma ekipmanlarına ek olarak Bomag, stabilizerler, geri dönüştürücüler ve çöp sıkıştırma makinaları için tam bir ürün portföyü sunuyor.

Continue Reading
Reklam
Reklam
Reklam

En Çok Okunanlar

Copyright © 2020 Ulaşım Gündemi markası tescilli bir markadır.