Connect with us

Servis Kampanyaları

Mercedes-Benz Türk’ten, Kamyon Şoförlerinin Yol Arkadaşlarına Bakım Fırsatı

Ürettiği kamyon ve otobüsler ile ağır ticari araç sektöründe standartları belirleyen Mercedes-Benz Türk, çatı şirketi Daimler Truck’ın global standartlarına uygun olarak sunduğu satış sonrası hizmetleriyle de fark yaratıyor. Müşterilerine; uzman ekipler ve en son teknolojiye sahip ekipmanlarla donatılmış, Türkiye genelinde kamyon ürün grubunda 46 yetkili servis lokasyonu ile 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sağlayan Mercedes-Benz Türk, Euro 6 ve Euro 5 motorlu kamyonlara yönelik yeni bakım kampanyalarıyla da müşterilerine birbirinden cazip avantajlar sunuyor.  

Her alanda üstün performans ve kaliteyi garanti eden ürünleri ve servis hizmetleriyle, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan Mercedes-Benz Türk, geniş yetkili servis ağı ve uzman teknisyenleri ile müşterilerine doğru ve hızlı çözümler sunuyor. Şirket, araçları yenileyen ve araçların ömrünü uzatan özel bakım kampanyalarıyla da müşteri beklentilerine cevap veriyor. Bu kapsamda müşterilerinin araçlarının bakım&onarım faaliyetlerini en hızlı ve kaliteli biçimde gerçekleştirerek servise gelen aracın en hızlı şekilde teslim edilmesini sağlıyor.

Satış Sonrası Hizmetleriyle müşteri memnuniyeti kriterlerini en iyi karşılayan marka olan Mercedes-Benz Türk bu kapsamda “Yol Arkadaşınız için Bakım Vakti” sloganıyla başlattığı kampanya ile Euro 6 motora sahip, model yılı 2016-2021 arasında olan Mercedes-Benz ActrosArocs ve Atego araçlar için motor ve zaman bakımı  seçeneklerinde cazip indirim fırsatları sunuyor.

Mercedes-Benz Türk’ün yeni başlattığı ve 30 Nisan’a kadar geçerli olan  “Efsane Kamyonlarınıza Efsane Bakım!” Kampanyası kapsamında da Euro 5 motora sahip Mercedes-Benz  Axor, Actros  ve Atego araçlarda motor  ve zaman bakımı seçeneklerinde cazip yedek parça fiyatları ile birlikte ücretsiz işçilik sunuluyor. 

Mercedes-Benz Türk’ün bir diğer kampanyası olan “Hızlı çözüm, cazip fiyat!” Kampanyası’nda motor değişimine ihtiyaç duyan OM 471, OM457 ve OM501 motorlu Euro 5 ve Euro 6 araçlar için 3 motor tipinde cazip fiyatlar sunuyor.

Mercedes-Benz Türk ayrıca “Sıfır gibi motor!” kampanyası ile eskiyen OM471 motorları için müşterilerine ekstra indirim sunuyor.

Bakım Kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgiye 444 628 4 no’lu telefondan veya https://www.mercedesbenzturk.com.tr/kampanyalar/kamyon/satis-sonrasi-kampanyalari  linkinden ulaşılabilir.

Tıkla Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Araba Bakımı

Chery Satış Sonrası Hizmetteki Üst Düzey Kalitesini Sürekli Artırmaya Devam Ediyor!

Çin’in önde gelen otomotiv üreticisi Chery, yüksek teknolojiyle ürettiği inovatif ürünleriyle hızla büyümeye devam ediyor. Mart 2023’ten bu yana Türkiye pazarında faaliyet gösteren Chery, müşterilerine özen ve saygısını gösteren profesyonel, rahat ve verimli bir hizmet anlayışıyla hizmet veriyor. Marka, müşterileri aktif olarak dinlemek, uygun randevu hizmetleri sunmak, profesyonel ve sıcak karşılamak, hizmet verimliliğini ve kalitesini her zaman iyileştirmek üzere müşteri ilişkilerini sürekli geliştirme ilkesine bağlı kalıyor. Chery ayrıca, araç sahiplerinin olası bir sorununu çözmek üzere ücretsiz otomobil ve 7/24 yol yardımı sunarak sorunsuz bir yolculuk ve deneyim sağlıyor.

Chery, iddialı SUV modelleriyle satış performansını artırmaya devam ediyor. Türk tüketicisinin kısa zamanda en fazla tercih ettiği markalardan biri haline gelen Chery, kullanıcılarının sadece satış sırasında değil satış sonrası hizmetler kapsamında da memnuniyetini üst seviyeye çıkaracak hamlelerini sürdürüyor.

Temelde güçlü müşteri ilişkileri yatıyor!

Günümüzün hızla gelişen ekonomi ortamında benzeri görülmemiş dönüşümler ve iyileştirmeler yaşayan otomotiv endüstrisi, yaşam standartlarının yükselmesi ve tüketim alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte otomobil satın alma sürecini de değiştiriyor. Bu kapsamda satın alma süreci, basit bir işlem olmanın ötesine geçip bir yaşam tarzı ve hizmet deneyimi seçimine dönüşmüş durumda. Günümüzde modern tüketiciler, aracın yaşam döngüsü boyunca satış sonrası hizmet kalitesine de öncelik vermeye başladı. Bu tüketici eğilimi, özellikle tüketiciler için çok önemli bir faktör haline gelen satış sonrası hizmetlerde, ürüne dayalı rekabetten entegre hizmet mükemmelliğine geçişi ifade ediyor. Türkiye’de üstün satış sonrası hizmet sistemiyle otomotiv pazarında yüksek bir çıta belirleyen Chery, her bir araç kullanıcısının her etkileşimde markanın özenini ve saygısını hissetmesini sağlamak için rahat ve etkili bir hizmet deneyimi sunuyor. Chery’nin satış sonrası hizmetinin temeli, güçlü müşteri ilişkilerine dayanıyor. Chery, müşteri ihtiyaçlarını aktif olarak dinleyerek ve araç kullanım koşullarını anlayarak müşterileriyle yakın bağlar kuruyor. Etkin randevu sistemi, müşterilerin araç bakım veya onarımlarını önceden planlamasını sağlayarak gereksiz bekleme sürelerini önlüyor ve hizmet verimliliğini artırıyor. Servis noktasına vardığında, profesyonel karşılama personeli müşteriyi sıcak bir şekilde karşılıyor, kaydını hızla tamamlıyor ve servis hizmetine sorunsuz bir başlangıç yapmasını sağlıyor.

İyice denetlenmeyen araç teslim edilmiyor!

Bakım sırasında profesyonel ve alanında uzman Chery ekipleri, sorunları hızlı bir şekilde belirlemek ve ele almak için kapsamlı denetimler gerçekleştiriyor. Sorunlar ve gerekli parçalar belirlendikten sonra, parçaların hızlı tedariki onarımların zamanında başlamasını sağlıyor. Chery’nin teknik ekibi, gelişmiş ekipman ve üst düzey tekniklerle sorunları verimli bir şekilde çözüyor ve araçları en iyi kondisyona getiriyor. Titiz kalite kontrol süreci sadece iyice denetlenmiş araçların teslimat aşamasına geçmesini sağlıyor. Ödeme aşamasındaki şeffaf maliyet açıklamaları herhangi bir yanlış anlaşılmanın önüne geçiyor. Chery’nin servis merkezleri, müşteriler için rahat bir ortam sağlayan iyi organize edilmiş bekleme, onarım ve teslimat alanlarına sahip. Marka, müşterilerin günlük işlerini aksatmamak adına uzun süreli onarımlarda ücretsiz ikame araç da sağlıyor. Ayrıca Chery 7/24 yol yardımı hizmetiyle her türlü acil duruma müdahale etmeye hazır olup böylece müşterinin her an içinin rahat olmasını sağlıyor. Bu 24 saat hizmet taahhüdü, markanın her bir araç sahibinin güvenliği ve rahatlığı için duyduğu endişeyi yansıtıyor. Kapsamlı iş takibi süreçleri, Chery’nin müşteri geri bildirimlerini derhal toplamasına ve müşteri beklentilerini aşmak için hizmet süreçlerini sürekli olarak iyileştirmesine olanak tanıyor.

Chery’nin Türkiye pazarına yönelik satış sonrası hizmetlerdeki temel rekabet üstünlüğü, sadece kapsamlı garantiler, etkili destek ve özenli ikame araç hizmetlerinde değil, aynı zamanda müşteri deneyimine odaklanarak her yönüyle hizmetlerini sürekli olarak iyileştirmesinde yatıyor. Bu hizmet felsefesinin, Chery’nin Türkiye’deki üst düzey marka konumlandırmasıyla da uyumlu olması ön plana çıkıyor. Kaliteli ürünler ve mükemmel hizmetin birleşimi Chery’ye benzersiz bir avantaj sağlıyor ve her müşteriye gelişmiş bir deneyim sunuyor. Söz konusu müşteri odaklı yaklaşım, Chery’yi Türkiye’nin rekabetçi bir pazar ortamında öne çıkmasını sağlıyor ve tüketici gözünde bilinirlik ve güven duygusu oluşturuyor.

Continue Reading

Araba Bakımı

OtoPriz’de Bayramın İlk Günü Şarjlar Ücretsiz!

Elektrikli araç dünyasının genç ve hızla büyüyen şarj istasyonu OtoPriz, bu bayramda da kendisini tercih eden elektrikli araç kullanıcılarına özel bir sürpriz daha hazırladı. Bu kapsamda araç kullanıcıları, bayramın ilk günü olan 16 Haziran tarihinde, saat 00:00’dan 23:59’a kadar Türkiye genelindeki tüm OtoPriz istasyonlarındaki şarj işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecekler.

Yüzde yüz yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapan Eksim Holding’in çatısı altında hizmet veren elektrikli araç şarj istasyonu OtoPriz, 29 Ekim ve Ramazan bayramında sunduğu gibi bu bayramda da kendisini tercih eden sadık kullanıcılarına özel bir bayram hediyesi hazırladı. Elektrikli araç sahipleri bayramın ilk günü olan 16 Haziran tarihinde, saat 00:00’dan 23:59’a kadar Türkiye genelindeki tüm OtoPriz istasyonlarındaki şarj işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecek.

Yüksek hızlarda şarj seçenekleri ile hizmet veren OtoPriz; mobil uygulaması, müşteri destek hizmetleri ve Türkiye genelinde yatırımlarına kesintisiz devam ettiği elektrikli şarj istasyonu ağıyla elektrikli araç kullanıcılarına kapsamlı şarj çözümleri sunuyor. OtoPriz, devreye aldığı hizmet ve kampanyalarla bireysel araç kullanıcılarından filo çözümlerine kadar elektrikli araç ekosistemi içerisindeki konumunu güçlendirmeyi sürdürüyor.

 

Elektrikli şarj istasyonları dünyası avantajlarla dolu 

Devreye alınan bayram kampanyası hakkında açıklamada bulunan Eksim Holding İş Geliştirme Başkanı Mutluhan Oruncak, “OtoPriz olarak, bayram dolayısıyla sunduğumuz ücretsiz şarj hizmetiyle hem kullanıcılarımıza teşekkür etmek hem de sürdürülebilir mobilite sağlamak için elektrikli araç kullanımındaki fırsatları gözler önüne sermek istedik.  Bu özel günde, karbon salımının azaltılması için çalışan ekosistemin bir paydaşı olmaktan ve elektrikli araç kullanıcılarının seyahatlerine eşlik etmekten mutluluk duyuyoruz. Tüm elektrikli araç sahiplerini OtoPriz şarj istasyonlarına davet ediyor, trafik kurallarına uymanın önemini hatırlatarak güvenle seyahat edecekleri hep birlikte nice mutlu bayramlar geçirmelerini temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Continue Reading

Araba Bakımı

Ford Türkiye’den Müşteri Deneyiminde Sıra Dışı Bir Hizmet Daha: ‘Ford 365 Garanti’

Ford Türkiye, müşteri merkezli yeni çözümü “Ford 365 Garanti” ile garantisi sona ermiş ve 10 yaş altı Ford marka binek araçlara periyodik bakımlarda bir yıllık ücretsiz garanti sunuyor.

 

Müşteri deneyiminde fark yaratmak hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Ford Türkiye, bu kez de ‘Ford 365 Garanti’ hizmetiyle garantisi sona ermiş Ford marka binek araçları olası mekanik ve elektrik arızalarına karşı garantiye alma fırsatı sunuyor.

Program kapsamında periyodik bakım için Ford yetkili servislerine giden, garantisi dolmuş, 160.000 kilometrenin ve 10 yaşın altındaki binek araçlara uygun koşulların sağlanması halinde bir yıllık ücretsiz garanti fırsatı sağlanıyor. Uzman kadro eşliğinde gerçekleşen kapsamlı bakım, tamir ve onarım hizmetleri sayesinde aracın değeri artıyor.

‘Ford 365 Garanti’ hizmeti daha önce Ford yetkili servislerine gitmemiş araçlar için de geçerli olacak. Araç, düzenli bakımlara devam ettikçe garanti süresi uzayacak ve arıza endişesi ortadan kalkacak. Ayrıca, 3 yaş ve üzeri araçlara bakım-onarım hizmetlerinde yüzde 20 indirim sağlanacak.

Global ölçekli CCPT (Car Care Plan Turkey) iş birliğiyle devreye alınan program, haziran ayı  itibarıyla Ford Yetkili Servislerinde kullanılabilir durumda.

‘Bağlantılı ürün ve hizmetlerle her zaman sıra dışı müşteri deneyimi sunma’ vizyonuyla hareket eden Ford Türkiye, müşterilerine yaşam boyu değer yaratmaya odaklanan çözümler sunuyor.

Continue Reading
Reklam
Reklam
Reklam

En Çok Okunanlar

Copyright © 2020 Ulaşım Gündemi markası tescilli bir markadır.