Connect with us

Kampanya

Scania’dan Bakım Anlaşması Kampanyası

Scania, araçlarına özen gösteren ve en yüksek performansı elde etmek isteyen müşterileri için özel bir bakım anlaşması kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında, araç sahipleri yüzde 20’ye varan indirim ile 3 ay boyunca avantajlı kredi imkanından faydalanabilecekler.

15 Mart 2024 tarihine kadar sürecek olan kampanyadan 4×2, 6×2 ve 8×2 araçlar yararlanabilecek. Sadece Scania Oil içeren paketler için geçerli olan bu kampanyanın kredi finansman şart ve seçenekleri VDF-Volkswagen Doğuş Finansman A.Ş. tarafından sağlanıyor.

60.000 TL tutara kadar olan kredilerde 3 ay vade için 0 ve 6 ay vade için yüzde 0,73 faiz tutarları geçerli olacak. 80.000 TL tutara kadar olan kredilerde 3 ay vade için 0 ve 6 ay vade için yüzde 1,72 faiz imkanından yararlanılabilecek.

Satılan her 2 Scania’dan 1’i Bakım Anlaşmalı

Scania’nın müşterilerinin araçlarının operasyonel devamlılığı ve servis bakımı ile en yüksek ikinci el değerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla sunduğu bakım anlaşmaları,

büyük ilgi görüyor. 2023 yılında satılan her 2 Scania araçtan 1’i bakım anlaşması tercih etti.

Türkiye geneline yayılmış tüm yetkili servislerde geçerli olan bakım anlaşmaları ile Scania, müşterilerinin araç bakım maliyetleri ile birlikte toplam işletme maliyetlerini daha da düşürmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

 

 

Tıkla Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kampanya

HAYALİNİZDEKİ DS 7 İÇİN KAÇIRILMAYACAK HAZİRAN FIRSATLARI!

Seyahat sanatının temsilcisi DS Automobiles, premium segmentte kullandığı yüksek kaliteli malzemeleri,  konfor odaklı yaklaşımı ve teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan zarif DS 7 modelinin avantajlı satış koşullarını haziran ayında da taçlandırmaya devam ediyor. Benzersiz uzmanlığın yüksek teknolojiyle buluşmasından doğan, rakipsiz ve karizmatik tasarımıyla her an dikkat çeken DS 7 modelleri, 900 bin TL’ye varan 12 ay vadeli %1,99 faizli kredi fırsatıyla yenilikçi teknolojilere tek bir otomobilde sahip olmak isteyenleri DS STORE’lara bekliyor.

Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyeti seyahat sanatıyla buluşturan DS Automobiles, DS ayrıcalığına sahip olmak isteyenlere özel cazip satın alma teklifleri sunuyor. DS Automobiles’in haziran ayı teklifleri kapsamında; özel tasarımı ile ilk bakışta otomobil severleri kendisine hayran bırakan kusursuz bir silüete sahip DS 7 OPÉRA BlueHDi 130 ve şarj edilebilir hibrit motoru ile konfor ve verimliliği bir arada sunarken keyifli bir sürüş deneyimi sunan DS 7 OPÉRA E-TENSE 4X4 360 modelleri 900 bin TL’ye 12 ay vadeli %1,99 faizli kredi fırsatlarıyla premium SUV sınıfında muhteşem konforu arayanları hedefliyor. Benzersiz uzmanlığın yüksek teknolojiyle buluşmasından doğan rakipsiz ve karizmatik tasarımlı DS 7 OPÉRA E-TENSE 225 modeli; 800 bin TL’ye 12 ay vadeli %1,99 faizli kredi imkânıyla satın alınabiliyor. DS 7 OPÉRA E-TENSE 4X4 300  ve DS 7 ESPRIT DE VOYAGE E-TENSE 4×4 300 modellerinde ise 850 bin TL’ye 12 ay vadeli %1,99 faizli kredi fırsatıyla yeni bir DS sahibi olmak isteyenleri DS STORE’lara bekliyor.

Benzersiz zarif tasarım ve verimli güç seçenekleri

DS 7, karakteristik tasarımının yanı sıra ön ve arka detaylarındaki zarif ve modern çizgileri ile dikkat çekiyor. DS 7’nin ön tasarımında yer alan DS PIXEL LED VISION 3.0 farlar,  DS LIGHT VEIL gündüz farlarını da kapsayarak kusursuz bir birleşimle lüks moda ruhunu yansıtıyor. Bu modern SUV, sürüş keyfini yeniden keşfetmeyi arzulayanlar için teknolojik mükemmelliği ve olağanüstü konforu bir araya getirmesinin yanı sıra iç mekanda sunduğu gelişmiş teknolojiler ve ayrıntılara gösterilen özenle, seyahat sanatına ve Fransız bilgi birikimine saygı duruşu olarak boy gösteriyor. DS 7’de ayrıca tamamı otomatik şanzıman ile kombine edilen dört farklı güç seçeneği de sunuluyor. DS 7, 130 BG’ne sahip BlueHDi (Dizel) yanı sıra güç seviyeleri isimlerinde gizli E-TENSE  225, E-TENSE 4×4 300 ve E-TENSE 4×4 360 şarj edilebilir hibrit güç üniteleriyle fütüristik zarafetini yola yansıtıyor.

Continue Reading

Kampanya

Türkiye Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası ile tatiller daha güvenli!

Tatil dönemi başlarken, Türkiye Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerde sigortalıların ani hastalanmalar veya kaza sonucu yaralanmalar gibi beklenmedik durumlarına karşı finansal güvence sunarak, tatili huzur içinde geçirmelerini sağlıyor.

Yaz ayları, seyahat planları yapan birçok kişi için heyecan verici bir dönem. Ancak, tatil sırasında karşılaşabilecek sağlık sorunları, bagaj kaybı, gasp/kapkaç gibi pek çok beklenmedik duruma karşı tedbirli olmak da son derece önemli. Bu nedenle, seyahat sağlık sigortası yaptırmak, huzurlu ve güvenli bir tatil geçirmenin anahtarı olarak öne çıkıyor.

Beklenmedik durumlar karşısında maddi ve manevi olarak destek sağlayan Türkiye Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası ürünü, seyahatler sırasında sigortalının sağlığını ve kayıplarını güvence altına alıyor. Türkiye Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası tıbbi tedavi, hastanede yatış, sigortalının ikametgahına nakli ve aile üyelerinden birinin bulunduğu ülkeye seyahati gibi beklenmedik birçok masrafı güvence altına alarak, sigortalıyı finansal endişelerden korurken, özellikle yüksek sağlık harcamalarına sahip ülkelere yapılan seyahatlerde önemli bir maddi destek sunuyor.

Yurt dışı seyahatlerde; tıbbi tedavi masrafları, sigortalının en yakın sağlık kuruluşuna nakli, cenaze nakli, taburcu olduktan sonra ikametgâh adresine nakil, aile üyelerinin konaklaması, overbooking nedeniyle gecikme, mücbir sebeplerle tur iptali masrafları, tıbbi danışmanlık, acil mesajların iletilmesi, bagaj kaybı veya hasarı ve ilaç gönderilmesi organizasyonu gibi birçok teminat sağlayan Türkiye Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası, yurt içi seyahatlerde ise ani rahatsızlık ve hastalıklara ilişkin tıbbi tedavi, en yakın sağlık kuruluşuna nakil, cenaze nakli, taburcu olduktan sonra ikametgâh adresine nakil ve bagaj kaybı veya hasarı risklerine karşı güvence veriyor.

Ayrıca Türkiye Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası, kaybolan bagajın bulunması ve ulaştırılması, acil mesajların iletilmesi ve tıbbi danışmanlık gibi asistans hizmetleri de sağlıyor. Hastalık veya yaralanma nedeniyle yurt dışında konaklama süresinin uzaması durumunda da otel ve diğer konaklama masraflarının karşılanması ve ilaç gönderilmesi organizasyonu hizmetlerini de kapsıyor.

Continue Reading

Araba Bakımı

Ford Türkiye’den Müşteri Deneyiminde Sıra Dışı Bir Hizmet Daha: ‘Ford 365 Garanti’

Ford Türkiye, müşteri merkezli yeni çözümü “Ford 365 Garanti” ile garantisi sona ermiş ve 10 yaş altı Ford marka binek araçlara periyodik bakımlarda bir yıllık ücretsiz garanti sunuyor.

 

Müşteri deneyiminde fark yaratmak hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Ford Türkiye, bu kez de ‘Ford 365 Garanti’ hizmetiyle garantisi sona ermiş Ford marka binek araçları olası mekanik ve elektrik arızalarına karşı garantiye alma fırsatı sunuyor.

Program kapsamında periyodik bakım için Ford yetkili servislerine giden, garantisi dolmuş, 160.000 kilometrenin ve 10 yaşın altındaki binek araçlara uygun koşulların sağlanması halinde bir yıllık ücretsiz garanti fırsatı sağlanıyor. Uzman kadro eşliğinde gerçekleşen kapsamlı bakım, tamir ve onarım hizmetleri sayesinde aracın değeri artıyor.

‘Ford 365 Garanti’ hizmeti daha önce Ford yetkili servislerine gitmemiş araçlar için de geçerli olacak. Araç, düzenli bakımlara devam ettikçe garanti süresi uzayacak ve arıza endişesi ortadan kalkacak. Ayrıca, 3 yaş ve üzeri araçlara bakım-onarım hizmetlerinde yüzde 20 indirim sağlanacak.

Global ölçekli CCPT (Car Care Plan Turkey) iş birliğiyle devreye alınan program, haziran ayı  itibarıyla Ford Yetkili Servislerinde kullanılabilir durumda.

‘Bağlantılı ürün ve hizmetlerle her zaman sıra dışı müşteri deneyimi sunma’ vizyonuyla hareket eden Ford Türkiye, müşterilerine yaşam boyu değer yaratmaya odaklanan çözümler sunuyor.

Continue Reading
Reklam
Reklam
Reklam

En Çok Okunanlar

Copyright © 2020 Ulaşım Gündemi markası tescilli bir markadır.