Connect with us

Kamyon-Çekici

TET Global Lojistik, kadın kamyon şoförlerini destekliyor!

TET Global Lojistik, Ford Trucks’ın kadın kamyon şoförlerine yönelik başlattığı projede proje ortağı olarak yer alarak kadınların meslek edinmesine destek oluyor.

Dökme kimyasal taşımacılık ve lojistik çözümleri sunan TET Global Lojistik, Ford Trucks’ın yeni projesi olan “Ford Trucks Kadın Kamyon Şoför Akademisi”nde proje ortağı olarak yer aldığını duyurdu. Bu proje, kadınların yeni bir meslek edinmelerine ve kariyer yapmalarına olanak tanımayı hedefliyor.

Ford Trucks Kadın Kamyon Şoför Akademisi ile ilgili detaylar şu şekilde: Eğitime Dair Bilgiler: Eğitim, HED Akademi tarafından verilecek olup, adayların yol, yemek ve ehliyet masrafları HED Akademi tarafından karşılanacak.

İstihdam Desteği: Eğitimini başarıyla tamamlayan adaylar, Tet Global Lojistik bünyesinde “kamyon sürücüsü” unvanıyla işe başlayacaklar.

Başvurular: 22 yaş ve üzeri tüm kadınlar başvuruda bulunabilirler.

TET Global Lojistik, bu önemli projede proje ortağı olarak yer alarak, kadınların iş hayatına katılımını desteklemeyi ve lojistik sektöründe çeşitliliği artırmayı hedefliyor.TET Global Lojistik İcra Kurulu Üyesi Cemil Can Yalçın, konu hakkında şunları söyledi: “Ford Trucks Kadın Kamyon Şoför Akademisi projesinde proje ortağı olarak yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu proje, kadınların lojistik sektöründe daha fazla yer almasını ve kariyer yapmasını destekleyerek sektörümüzde çeşitliliği artırmayı amaçlıyor. TET Global Lojistik olarak, kadınların iş hayatına katılımını teşvik etmek ve toplumsal cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmak için çaba gösteriyoruz.”

Tıkla Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kamyon-Çekici

Daimler Truck batarya ve hidrojenli kamyonlarını tanıttı Kaynak: Daimler Truck batarya ve hidrojenli kamyonlarını tanıttı

Daimler Truck, Mercedes-Benz eCitaro K’nın dünya prömiyerini gerçekleştirirken, aerodinamiği geliştirilen yeni Mercedes-Benz Actros L’yi de tanıttı

Fuar katılımcılarıyla buluşan Mercedes-Benz eActros 600, eActros 300 / 400 ve GenH2 modelleri de sürdürülebilir taşımacılığın öncüleri olarak Daimler Truck’ın yenilikçi vizyonunu yansıtıyor.

gMercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen Mercedes-Benz Actros L, konvansiyonel dizel kamyonlarda sektörün öncüsü olmaya devam ediyor. Actros L, fütüristik tasarımı, optimize edilmiş aerodinamiği ve son teknoloji destek sistemleri ile öne çıkıyor. Ayrıca, 12.8 litre EURO VI-E emisyon normlarına uygun OM471 motor ile 476 PS, 510 PS ve 530 PS güç seçenekleri sunuyor. Bu motor seçenekleri, Actros L 1848 LS, 1851 LS ve 1853 LS Plus modellerinde standart olarak yer alırken, farklı taleplere hitap eden zengin opsiyonel donanım seçenekleri de bu standart modellere eklenebiliyor.

Continue Reading

Blog

Yurt dışı TIR şoförü alınacak, detaylar netleşti

Sektöründe öncü bir konumda bulunan ve 60 yıldır çevreye duyarlı, güvenilir ve yüksek kaliteli hizmet sunan bir lojistik firması, büyüyen filoları için “SRC 5 veya SRC 4 sertifikalı Tır Şoförü” arıyor.

Firma tarafından yayınlanan duyuru şöyle:

“TGL Lojistik olarak 60 yıllık tecrübemizle lojistik sektöründe lider konumda faaliyet göstermekteyiz ve çevre dostu güvenli kaliteli hizmet anlayışımızla büyümeye devam ediyoruz. Bu büyüme kapsamında özellikle Avrupa destinasyonlarında yurt dışı deneyimine sahip CE ehliyetli SRC 4 veya SRC 5 belgelerine sahip profesyonel tır şoförleri arıyoruz.

Adaylarımızın dijital ehliyet ve psikoteknik belgelerine sahip olmaları sabıka kaydının bulunmaması ve pasaport ile vize süreçlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Tercihen tanker taşıma deneyimi olan tam zamanlı çalışacak bu şoförler firmamızın genişleyen filosunda yer alarak uluslararası taşımacılık alanında görev alacaklardır.

Dilovası’ndaki merkezimizde başlayan bu heyecan verici kariyer fırsatı sektördeki en yüksek standartları hedefleyen profesyoneller için ideal bir pozisyondur. Hemen başvurarak uluslararası lojistikteki kariyerinize TGL Lojistik ile yeni bir yön verebilirsiniz.”

Kaynak: LOJİPORT

Continue Reading

Blog

Mercedes-Benz Yerli ve İthal Tüm Çekiciler için Temmuz ayına özel kampanya sunuyor.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Mercedes-Benz Actros, Arocs Yerli ve İthal Tüm Çekiciler için geçerli Temmuz ayına özel kampanya sunuyor.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Temmuz ayı boyunca geçerli olacak finans kampanyası düzenliyor. Bu kampanya çerçevesinde kurumsal müşteriler 0,25’den başlayan faiz oranı ile yeni bir Mercedes-Benz çekici sahibi olabilirler.

Detaylı bilgi için  www.mercedesbenzkamyonfinansman.com.tr sayfasını ziyaret edilebilir veya en yakın Mercedes-Benz bayisinden bilgi alınabilinir.

Continue Reading
Reklam
Reklam
Reklam

En Çok Okunanlar

Copyright © 2020 Ulaşım Gündemi markası tescilli bir markadır.